ROFL, ti noví smilníci jsou dokonalí . Sorry za OT, ale nemohl jsem si pomoci...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Pořád přemýšlím,proč po pokusu o navázání dat.spojení mezi GO a erikem se GO od telefonu odpojí.Přeci nemůže hlásit,že GO byl odpojen.Poté co se odpojí od telefonu se pokouším v telefonu zobrazit připojená zařízení a ikona je zašedlá.Po ukončení neúspěšné konfigurace dat.spojení se telefon opět s GO spojí.
Máš 750i při zapnutém BT viditelný? Pároval jsi GO se 750i nebo 750i s GO? Co ten datový účet "internet", funguje Ti? I když bz to nemělo mít žádný vliv na odpojování GO ...
Spárované to mám,seznam přesunutý v GO,telefonování fungije až na to,že při příchozím hovoru se zobrazí jen "Příchozí hovor".Viditelný je vše.Internet v telefonu je nastavený na Vodafon Live.Emai nemůžu najít
Kdysi jsem měl W800i a už si přesně nepamatuji názvy položek v menu, ale: e-mail je ve zprávách, pokud máš telefon v češtině, tak tam máš textové zprávy, obrázkové zprávy, emailové zprávy (nebo tak nějak).
tak email mi neodešel,ale připojil se k netu.Psal,že hledá server.Telefon se přes BT připojí k PC,nainstaluje modem atd.Už nevím,asi zajdu do Vodafonu,aby mi poradili s daty.
Trvám na tom, že je chybně nastavený datový účet. Ať Ti ve Vodafounu předvedou připojení k mailu v telefonu, popř. ať Ti tu 750tku předvedou jako GPRS modem pro jejich notebooky...
No ja K750 neznam a GO910 nemam, ale u Vodafonu musis mit púredplacen tzv.datovy tarif (minimlani mesicni castka je 200 CZK a pak podle mnoztsvi stazenych dat, tusim pres 70 MB je to pak 800 CZK). To nejsnáze poznáš na poslední faktuře (rozpisu vyúčtování), položka data. Bez datového tarifu prostě datové služby nevyužiješ (alespoň mně to nikdy nešlo )
Tak to asi tak bude,jen mě zaráží to,že když V GO nastavím spojení BT jen data,tak se s K 750i vůbec nenajdou.Pokud zvolím i HF,tak se najdou,jen při pokusu o navázání dat.spojení se TT GO 910 odpojí od K 750i.V tom tkví celý můj problém.Neznáte někdo někoho ,kolem Pardubic,kdo by mi poradil osobně?