Instalaci jsem provedl přímo z Omnie, která proběhla v pořádku, ale po ťuknutí na ikonku se nic nedělo. Zkusil jsem to pro obě verze displejů, ale pořád nic. Teď jsem koukal na web Waze a vypadá to, že i8000 zřejmě není podporovaná
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Editovat se to v podstatě nedá, rychlost je jako při připojení přes GPRS... Když vidím přibývající uživatele s dudlíkem, tak mám pocit, že brzy bude ještě hůř.
Pro karlmarx: Tak jsem to zkoušel přes ten CAB prostřednictvím programu EveryWAN Remote a opět - instalace OK, ovšem spustit i nadále bohužel nelze...asi to buď dělám blbě, nebo to dvojka prostě nepobere...ale díky za link, aspoň jsem to zkusil
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
nainstaloval jsem si Waze na N75. zadarmo to sice je ale chce pro svoji práci přístup k internetu a nejsem magor abych vyměnil gps která je zadáčo s navigací za něco co budu platit jako mourovatej na našich poplatcích za mobilní internet...vyzkouším doma kde se cestou wifi připojím k domácímu netu....
Navigon 1400 Primo, Garmin ETrex Legend, černobílá plečka sloužící s kabelem k echolotu Humminbird Matrix 17 k navigování na rybách. . Telefon Nokia E75 + NokiaMaps a teď zkouším Waze
No byl jsem letos na rybách v čechách..někde u mimoně...cestou tam mě navigoval garmin v mobilu...podle toho jsem se rozhodl jít do normální navigace než se koukat na obrázek velikosti krabičky sirek...na tom místě nebyl signál mobilu a když jsem se chtěl podívat co mám za nové sms jsem musel s mobilem nad hlavou lítat po lese...takže tahle navigace co si musí tahat data cestou gprs je na h......
Navigon 1400 Primo, Garmin ETrex Legend, černobílá plečka sloužící s kabelem k echolotu Humminbird Matrix 17 k navigování na rybách. . Telefon Nokia E75 + NokiaMaps a teď zkouším Waze
To je věc názoru... Pro mne je zase na h* chodit do lesa na ryby, když si je můžu koupit v krámu .
BTW právě v tom lese nebudeš moc úspěšný ani s navigací, která nepotřebuje internet, protože GPSka přes stromy neuvidí na satelity... A kdyby sis nejdřív o Waze něco přečetl, tak bys zjistíl, že nejde jen o navigaci (pro komunitu kolem Waze je to spíš okrajové)...
jednak jsem nepsal, že jsem jel PRO ryby, ale to neva..pokud je to navigační soft pak by měl navigovat...cokoliv komunikačního jako je fakebook a podobné nesmysly v mobilu nechci ani náhodou...