Ahoj, mám MIO 310. Aktualizoval jsem soft, aktualizoval jsem radary vše OK. Před i po aktualizaci funguje navigace bez chybičky.
Nahrál jsem nějaké POI ze zdejšího netu (hrady zámky obchody atp.) po zapnutí jsou všechny správně zobrazeny v nastavení, když je zatrhnu zobrazovat, vše se krásně zobrazuje...
ALE
jakmile to strčím do auta a zvolím trasu a vyjedu, tak zhruba po 1 - 2 ujetých km navigace buď zmrzne, nebo spadne a znovu se načítá jako po zapnutí a když se načte, tak NĚKDY už nedokáže načíst současnou pozici GPS. GPS signál je a reague, ale MIO už prostě nedokáže zobrazit současnou pozici na mapě. V každém případě ale odmítá navigovat a po chvilce buď opět zamrzá, nebo padá. Zobrazení / nezobrazení POI na to nemá vliv, když tam jsou nahrané prostě to nefunguje.
Když vymažu VŠECHNY přidané POI, navigace opět funguje jako víno
Jsem sám, nebo už to také někho potkalo??????????
Vyzkoušel jsem to několikrát s růúznými POI a je to pořád stejné
MIO 310 - po nahrání POI nestabilní, zamrzá, nefunguje
Re: MIO 310 - po nahrání POI nestabilní, zamrzá, nefunguje
Mám také 310 a se stejnými problémy. Raději jsem dodatečně nainstalované POI vymazal a vše zase funguje OK.
Nejspíš budete muset trpělivě zkoušet, která kategorie to dělá... Tipuji na nekorektní znak v některé z nich.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------arne69 píše:Ahoj, mám MIO 310. Aktualizoval jsem soft, aktualizoval jsem radary vše OK. Před i po aktualizaci funguje navigace bez chybičky.
Nahrál jsem nějaké POI ze zdejšího netu (hrady zámky obchody atp.) po zapnutí jsou všechny správně zobrazeny v nastavení, když je zatrhnu zobrazovat, vše se krásně zobrazuje...
ALE
jakmile to strčím do auta a zvolím trasu a vyjedu, tak zhruba po 1 - 2 ujetých km navigace buď zmrzne, nebo spadne a znovu se načítá jako po zapnutí a když se načte, tak NĚKDY už nedokáže načíst současnou pozici GPS. GPS signál je a reague, ale MIO už prostě nedokáže zobrazit současnou pozici na mapě. V každém případě ale odmítá navigovat a po chvilce buď opět zamrzá, nebo padá. Zobrazení / nezobrazení POI na to nemá vliv, když tam jsou nahrané prostě to nefunguje.
Když vymažu VŠECHNY přidané POI, navigace opět funguje jako víno
Jsem sám, nebo už to také někho potkalo??????????
Nejsi sám, stalo se mi to samé, po nahrání update ze stránek MIO se navigace chová přesně tak jak popisuješ. Zkoušel jsem dvě aktualizace, vždy mi odpověděli, že o problému se ví a že se na něm pracuje. Poslední aktualizace byla tuším z 10.7 a ta předtím někdy květen, nebo červen. Dnes jsem použil update z 10.7 a smazal všech POI. Jsem zvědav jak se bude chovat. Snad to o víkendu vykozkouším.
Přeji hezký večer
Vyzkoušel jsem to několikrát s růúznými POI a je to pořád stejné
Po smazání všech POI se MIO i po aktualizaci chová OK. Je mi ale divné, že původní verzi nahraná POI nevadila a navigace pracovala bez problémů.
Hezký večer přeji
Hezký večer přeji