Nemáte někdo lék na tento problém?
![Šílený :silis:](./images/smilies/icon_crazy3.gif)
Jinak vše jede perfekt.
Help me.
![Počítač :pc:](./images/smilies/icon_pc.gif)
- GPS přístorje se bohužel navzájem ovlivňují pokud jsou blízko sebe (řekněme do 30cm)tapinek píše:Co se tyce toho posledniho, musim Te ujistit, ze Tve obavy jsou zcela liche. Kopat se to rozhodne nemuze...
- nevyloučil bych interakci, pokud se ta zařízení dostala zapnutá nějak hodně blízko k soběS-P-Q-R píše:Mám naprosto stejný problém....TT ONE V3..minulý týden si přítelkyně všimla že jim nejde GPSka ve služebních autech co je monitoruje atd. Od te doby mi nenajde ani jeden satelit.. hledá, hledá...ale nic...
- no mohlo se to v principu "podrbat" navzájem ...S-P-Q-R píše: ještě jedna poznámka....přítelkyně si navigaci pujčuje a jezdí s ní v tom služebním autě...nemůže se to nějak kopat když tam má tu GPSku? Zní to blbě ale už si nevím rady....tonoucí se stébla chytá)
- asi to jejich sledovací zařízení potřebovalo RESET.S-P-Q-R píše: aktualizované mám vše.do ted mi většinou vše najelo cca do pěti minut ted ani do hodiny. Od přítelkyně vím, že jim to už jede ale prý to chtělo nějaký zásah odborníka...