![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
Ještě je tu jedna možnost - papírové mapy a pokud není spolujezdcem žena tak je i routování bezproblémové
![Smích :haha:](./images/smilies/icon_smich.gif)
Sorry za OT ale nedalo mi to
Moderátor: freewall
Chlapi nejde mít zapnuté obě mapy - musíte si vybrat buď jednu nebo druhou, jinak se to bude "kousat" a jinak blbnoutMiBa píše:Oj promiň je to Garmin Nuvi 200. Mám zapnutý jak Atlas tak City navigator, právě v téhle kombinaci mi to nechce jet. Když zádám stát/provincii jen to "C" a dám OK, tak "Žádné nálezy". Atlas mi nejde vypnout("odškrtnout"), city jde.
to freewall: Nevím nevím, ať to hledám, jak to hledám tak v atlas Czech 7,0NT ja nemám kupř. to citované Kersko ani jak v "hledat vše" tak v "město". Dobešov, okr. Pelhřimov, že by také chyběl?? Prostě podle mého názoru Atlas Czech 7NT je škoda peněz a nervů. Nenašel jsem jedinou výhodu před Navigator 2008freewall píše:To Jenda: otázkou je, zda si ty malé obce nehledal přes "Adresy". Úplně ty prťavé se musí hledat přes "Město"
To je vlastnost. U Chorvatska je pouze hrubá mapa s hlavní silniční sítí. Proto jsou tam města, ale už né adresy. Stejně to funguje i u nejmenších obcí v Čechách. Přes město je najdeš, ale přes adresu ne ...MiBa píše:Když jsem to zkusil přes Kam vést-> města a zadal dubrovnik tak ho to našlo a další zahraniční taky. Ale proč to nejde přes adresu