Mým zestárlým třesoucím se rukoum se jen s největším vypětím podaří přejet aniž bych vyjel z modrého pruhu
![Smutný :(](./images/smilies/icon_smutny.gif)
V posledních dnech jsem předělával, jak jste si mnozí asi všimli, slučování kategorií. Rozdělil jsem to do tří skupin:fox50 píše:...Mám jště dotaz,šlo by do oblíbených přidat vlastní sloučené kategorie ?
Tím bych měl všechno hezky na jedné hromadě
Tak ten přímý odkaz na sloučené kategorie, který jsem si do adresy dočasně naklepal natvrdo, mi na PDA přestal fungovat taky, a na PDA to stále nejde, viz. můj příspěvek, na stránku se dostanu, ale nedostanu do Sloučených kategorií, které sem přibyly, o což mi jde. Neudělá to nic, naběhne zase úvodní stránka. Jak to je s tím zapnutím starého vzhledu? Díky moc.......Henry píše:Jako vždy na PDA to upravujem až to je odladěné na PC - v tom musíte být trpěliví, ale je možné na požádání zapnout starý vzhled podle uživatelé, než to bude hotové. (bohužel nemám momentálně žádný PDA/komunikátor, na kterém to mohu ladit, tak ani nevím, jak je na tom opera mini a další...)
No jo, Henry zas myslí na majitele kompaktů a DSLR zrcadlovek, a na nás majitele EVF zrcadlovek se vykašlalJirásek píše:(jenom nevím proč dva druhy ikonek - jakýsi kompakt a klasika tělo s objektivem).
Hele já nejsem žádný fotograf a neholduji této zábavě, ale EVF zrcadlovka u mně není zrcadlovka, protože žádná zrcadlovka přece neumí nahrávat videoNo jo, Henry zas myslí na majitele kompaktů a DSLR zrcadlovek, a na nás majitele EVF zrcadlovek se vykašlal.