nikde jsem zde nenašel odpověd na mou hloubavou myšlenku, tudíž jsem si dovolil založit nové téma
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
1, V navigaci ve "Varovných bodech" jsou k zaškrtnutí 2 položky. - "Bezpečnostní kamery Garmin" - co to přesně je ? Jsou to POI radary nastavené "z výroby" (Picodasem)?. Druhá položka jsou "Uživatelské body", což je mi jasné, že jsou mnou nahrané POI body.
Celá otázka směřuje k obavě, abyse mi mezi sebou nepraly "výrobní" POI body (radary) a mnou nově nahrané POI body (radary). Tato obava je podpořena tím, že "výrobní" POI body nebyly v "Uživatelských bodech" (tudíž jsou nahrané jinde), kdežto moje nové tam samozřejmě už jsou.... Jde o to, aby navigace pracovala pouze s aktuálními daty.
2, Jak nejjednodušeji opravit 1 POI bod, když zjistím, že je špatný ? Konkrétně když jsem jel trasu Praha-Tábor, na jednom místě mi to hlásilo měření rychlosti 50 km/h, přitom je tam měření 90 km/h
3, trošku OFF topic, nejedná se přímo o POI, ale odborníci jistě rádi zodpoví - pokud zjistím v mapě, konkrétně 10R v.6, nějakou chybu, mohu si ji nějak opravit sám nebo jak postupovat, když chci, aby to bylo opraveno . Konkrétně se jedná o to, že v mapě není označena jednosměrka. Dále jsem byl v Průhonicích-Čestlicích a mnoha z vás známý kruhový objezd (u kterého teď postavili bezoslužnou čerpačku TankGO) se mi sice na mapě zobrazuje jako kruháč, ale ta paní, která je schovaná v navigaci, plácá hlouposti (má ji jako klasickou křižovatku, což vede k chaosu v pokynech)
Díky za reakci
![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)