Návod jak pracovat s Map Share
Moderátor: imaster
Návod jak pracovat s Map Share
Někde jsem viděl návod (a teď ho nemůžu ani za nic najít), jak se dotváří v Map Share chybějící ulice, která není jen rovná, ale má několik zatáček. Uvítal bych, kdyby sem byl vložen návod, co a jak se dá upravovat v Map Share. Díky předem
TOMTOM ONE XL RDS-TMC Eastern Europe v680.1466 Western and Central Europe v815.2003 Navcore 8.204
Re: Návod jak pracovat s Map Share
Ten návod nebyl návod ale ukázka schopnosti a umu jednoho uživatele tohoto fora. Je někde tady, ale nechce se mi to hledat. Jinak nikdo Ti k tomu nic neřekne, je to hodně složité, porušuje to licenční podmínky TT a ten kousíček (jedna zatáčka okolo domu) trval snad 3 hodiny.
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
A kromě toho si přečti další věci okolo úprav map,abys nebyl zklamaný jako spousta lidí,kteří si mysleli,že vytvoří novou ulici a ona se objeví na mapě....tak předem říkám ne.Neobjeví.Ale vlákno o tom si najdi sám.Už jsem to tu psal několikrát.
Já vím že se možná objeví až v dalším vydání mapy a to fakt jen možná, ale tak jsem to chtěl zkusit jak se to dělá
TOMTOM ONE XL RDS-TMC Eastern Europe v680.1466 Western and Central Europe v815.2003 Navcore 8.204
HURÁ !!!! Konečně někdo inteligentní,já omdlím...... Nemá smysl experimentovat.Stačí jen zakreslit bod A,pak bod B,a pojmenovat.Stejně to zadají firmě,která mapuje.A to už to udělá přesně.Ale jede na jisto,takže neztrácí čas.