Zobrazení bodů zajmu u Smartmaps

Vše o navigaci od společnosti PLANstudio

Moderator: libor_m

Zobrazení bodů zajmu u Smartmaps

Postby Jirkasum on 31.7.2006, 21:57

Mám u SM body zajmu "radary".Ale jak docílím toho,aby se mě zobrazovaly body v průběhu jízdy?Jde to nějak,nebo toho chci moc?
Jirkasum
 
Posts: 2
Joined: 31.7.2006, 21:50

Postby Yarous on 1.8.2006, 12:33

Volby->Body zájmu-> v rozbalovací nabídce ťapnout na Česko - radary, aktivní zatržítko u Zobrazit body zájmu, dát OK, proběhnou přesýpací hodiny a je to tam, zobrazení je formou modře lemovaných žlutých čtverečků, po klepnutí a přidržení na něm se zobrazí údaj o radaru (typ a měřená rychlost).
HTC Comapact IV, GPS BT338
Yarous
 
Posts: 8
Joined: 28.7.2006, 18:55
Location: Praha

Zobrazení bodů zajmu u Smartmaps

Postby Jirkasum on 1.8.2006, 13:24

Ano,to mě je jasný.Ale jde o např.o zvukové upozornění při navigaci.Tak jak je to u TomToma.Sledovat displej a hledat čtvereček se mě zdá nepraktické a až nebezpečné.Jinak dík za odpověď.
Jirkasum
 
Posts: 2
Joined: 31.7.2006, 21:50

Postby Yarous on 1.8.2006, 14:54

Bombarduj požadavky na možnost zobrazení vlastní ikony radarů a možnost zvukového echa u radarů PlanStudio :lol: … SmartMaps to zatím prostě neumí. Je to škoda, ve spojení s nově zařazeným Hlídačem rychlosti by se tato fce hodila, zejména po zavedení debilní 411. Je to prostě rozdíl určitého komfortu v porovnání s TomTom, ale on je i rozdíl v pořizovací ceně.
HTC Comapact IV, GPS BT338
Yarous
 
Posts: 8
Joined: 28.7.2006, 18:55
Location: Praha


Return to SmartMaps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron