Dobrý večer,
jsem vlastníkem TomTomu 930T a mám dotaz zda je možno tuto navigaci využít i pro pěší turistiku (tj. LÁVKY, LOUKY, PĚŠÍ ZÓNY, STEZKY PRO CHODCE A CYKLISTY, TURISTICKÉ CESTIČKY atd.)
Domnívám se, že současné trasování pro pěší, vypočítá trasu pouze po silnicích.
Tzn. existuje nějaký soft.
Děkuji.
TomTom pro pěší turistiku
TomTom pro pěší turistiku
Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6001,Intel Pentium III Xeon, 2500 MHz (9.5 x 263),NVIDIA GeForce 8600M GS,Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN,TomTom GO 910,Navcore 7.163.8493.3,TT Home 2.3.1.92,Eastern Europe v.720.
Re: TomTom 930T pro pěší turistiku
Je to autonavigace, tedy pro turistiku naprosto nevhodný. Bude se vždy snažit chytit se nějaké silnice.
Existuje sice možnost naprosto v navigaci přehrát SW (placený), ale pro turistiku 100% doporučuji zakoupit navigaci Garmin.
Existuje sice možnost naprosto v navigaci přehrát SW (placený), ale pro turistiku 100% doporučuji zakoupit navigaci Garmin.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: TomTom pro pěší turistiku
Psalo se tu o tom několikrát, HLEDAT !!!!M.I.RAS píše:.... je možno tuto navigaci využít i pro pěší turistiku
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Dotaz uzivatele odpovida jeho obrazku...
Bych to LOCKNUL....
Bych to LOCKNUL....
Je pravda, že se nejdřív zeptal a pak teprve hledal. Možná. Ale to přeci neznamená, že se ho tu budeme pokoušet urazit, či zesměšnit. Všichni jsme se někdy blbě zeptali. Všichni bez výjimky. I ty Gebiči. Proto se přimlouvám za trochu tolerance.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Vilíku souhlasím. Slušnost by měla mít přednost. Každý jsme nějak začínali, já také. A dostal jsem parkrát pěkně za uši od libora_m (oprávněně, kolikrát mazal jen to fičelo, a to jsem si dával velký pozor ). Jeho přísnost byla příkladná.
Jenže je tu trochu problém. Když to udělá začátečník ze zoufalství a neznalosti, prosím, může se stát. Přesunu to kam to patří, případně vyřeším přes SZ. I když je všude napsáno - HLEDEJ . Většina "nových" problémů a dotazů se tu již řešila. Když to však udělá uživatel, který je tu dlouho (dle registrace a historie příspěvků 2 roky), ptá se na fóru mimo jiné i na nelegální aktivaci map (pokud se nemýlím, pokud ano tak omluva) a pod. - to je k pláči.
Ale konec OT.
Jenže je tu trochu problém. Když to udělá začátečník ze zoufalství a neznalosti, prosím, může se stát. Přesunu to kam to patří, případně vyřeším přes SZ. I když je všude napsáno - HLEDEJ . Většina "nových" problémů a dotazů se tu již řešila. Když to však udělá uživatel, který je tu dlouho (dle registrace a historie příspěvků 2 roky), ptá se na fóru mimo jiné i na nelegální aktivaci map (pokud se nemýlím, pokud ano tak omluva) a pod. - to je k pláči.
Ale konec OT.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android