Správa POI
Úprava poznámek
Tak už by ta úprava měla vlastníkům fungovat. Je možné použít i HTML tagy ,,,,, a [br] resp. <b>,</b>,<i>,</i>,<u>,</u>,<br>
To Henry : pokud zadam poznamku jako vlastnik do spodniho okenka (abych tam nemusel psat to implicitni a tagy) , tak se u tagu < nahradi ( a pak jako hostu se to blbe zobrazi.
Neslo by na online.poi.cz udelat i zmenu uzivatele, ted musim jiz z poi.cz, abych se na online.poi dostal jako vlastnik, pak kdyz se chci podivat na poznamku, musim na online.poi, kde se nastavi host a pak znovu .. Ale to je jenom ted nez si na ty poznamky zvyknu
Neslo by na online.poi.cz udelat i zmenu uzivatele, ted musim jiz z poi.cz, abych se na online.poi dostal jako vlastnik, pak kdyz se chci podivat na poznamku, musim na online.poi, kde se nastavi host a pak znovu .. Ale to je jenom ted nez si na ty poznamky zvyknu
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
MilanSu píše: To Henry : pokud zadam poznamku jako vlastnik do spodniho okenka (abych tam nemusel psat to implicitni a tagy) , tak se u tagu < nahradi ( a pak jako hostu se to blbe zobrazi.
Už jsem to opravil. K tomu přihlašování: redakční systém, který je používán na www.poi.cz, používá pro zabezpečení přihlášení i session prohlížeče, který na online.poi.cz dává jinou hodnotu, protože se vlastně jedná o jiný server, bere začátek a (http://www.poi.cz<>http://online.poi.cz).
Proto jsem do těch poznámek vložil teď i to,jak to vidí ostatní uživatele...
Mam dilema : ted mi prisly nejake zmeny v kategorii CS od POIHOST, s tim ze tam zadna CS neexistuje, pritom i na ww.aralu je.
Tak nevim jestli akceptovat vsechny zmeny, ktere mi jsou zaslany (pak si z nas nekdo muze delat "prdel") nebo jak postupovat. Ja samozrejme nemam moznost overit jak to skutecne s CS v Brne je.
Jestli akceptovat zmeny jenom od registrovanych (ale zase ne vsichni se chcou registrovat) ....
Sdelte Vase nazory ??????
Aby jsme si v pomerne slusnych databazich POI (dle meho nazoru) neudelali vetsi zmatek![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Tak nevim jestli akceptovat vsechny zmeny, ktere mi jsou zaslany (pak si z nas nekdo muze delat "prdel") nebo jak postupovat. Ja samozrejme nemam moznost overit jak to skutecne s CS v Brne je.
Jestli akceptovat zmeny jenom od registrovanych (ale zase ne vsichni se chcou registrovat) ....
Sdelte Vase nazory ??????
Aby jsme si v pomerne slusnych databazich POI (dle meho nazoru) neudelali vetsi zmatek
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Beru na vedomi VERIT, nastesti to co se mi nezdalo bylo zaslano z mailu, takze bylo kam se dotazat, takze jsem si to upresnili. To by bylo asi dobre moznost zadani pripadne sveho mailu, pokud zasilam upozorneni k polozce, protoze na POIHOSt se nemuzu dotazat jak to autor myslel
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Uprava POI
Mam dilema, ted doplnuji poznamky k BZ u kterych jsem jiz drive provedl nejake zmeny, konkretne CZ-CS Ruzne (824 POI), dost casto jsem na chalupe, kde mam moznost bohuzel pouze pripojeni GPRS.
V soucasne dobe
1. Otevrit zaznamy, zobrazit vsechny
2. Zobrazit poznamky
3. Doplnit 1 poznamku a potvrdit zmenit
4. Tim se vracim na zacatek bodu 2
Neslo by to "nejak" , alespon se vratit zpatky do poznamek ?????
"Sypu si popel na hlavu" pri pouziti filtru to funguje i na GPRS prijatelne ....
V soucasne dobe
1. Otevrit zaznamy, zobrazit vsechny
2. Zobrazit poznamky
3. Doplnit 1 poznamku a potvrdit zmenit
4. Tim se vracim na zacatek bodu 2
Neslo by to "nejak" , alespon se vratit zpatky do poznamek ?????
"Sypu si popel na hlavu" pri pouziti filtru to funguje i na GPRS prijatelne ....
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Re: Uprava POI
MilanSu píše: ...
No to mi povídej 80% celého webu programuju a testuju přes GPRS
![SHOCK! :shock:](./images/smilies/icon_tyyjo.gif)
No ale stejne by nebylo spatne, pokud by se to vracelo rovnou do poznamek (coz si myslim neni az takovy problem zaridit).
Jinak si myslim, ze by bylo dobre, aby poznamku k POI a zatrzene Z mohli videt i ostatni (bez moznosti editace).
Bezny uzivatele si stahne stejen kategorii POI a hloubavy
ma moznost se podivat a zjistit co se zmenilo.
Jinak si myslim, ze by bylo dobre, aby poznamku k POI a zatrzene Z mohli videt i ostatni (bez moznosti editace).
Bezny uzivatele si stahne stejen kategorii POI a hloubavy
![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Henry, už jsme se s Milanem dohodli po SZ, "P" ani "Z" se zveřejňovat nebude. Pokud o tom chceš hodit diskuzi, jsem na ICQ.
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live