PS na navigovat se moc nespoléhám, tady jsou předce jen rozumnější a vyzrálejší uživatelé...
![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
Je to tammila-p píše:Jé, tys to kvůli tomu fotil...Je to ta silnice Ke Kopanině, která vede od toho kruháku (který ty na mapě máš a já ne - zajímavý) jak se ty dvě v horní části screenu rozvětvujou, tak je to ta šikmo vlevo nahoru. Já jí mám celou až k Tuchoměřicím-Kněžívce přerušovaně vyčárkovanou, ale u tebe to vypadá, že je normálně průjezdná - tak nevím, nevím...Jinak jsem třeba ještě pojmenoval ulici V Parku, která neměla jméno. Je to Praha 4 - Chodov, souběžná s Roztylskou (nová zástavba firemních objektů) Loc: 50°1'45.011"N, 14°29'38.979"E - mrkni prosím ještě na tohle. Dík...
Tak bohužel ani teď po novém stažení aktualizace jsem ji jednosměrnou (tebou upravenou) neměl. Úpravu jsem tedy přidal i já - zjednosměrnil jsem jí celou na sever viz. obrázek (díky za návodimaster píše:To mila-p Tu Volgogradskou jsem už pochopil. Já dělal úpravu na mapě 680.xxx a Ty používáš 674.xxx. Je to zajímavé, ale něco je společné a něco není. Nicméně jsem včera tu Volgogradskou zjednosměrnil i na mapě 675.xxx a poslal dosvěta. Tak to někdy prosímtě zkontroluj a dej echo