![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Díky.
Ukládá se to jestli se nemýlím do 2 souborů: MapUserPatch.dat a MapServerPatch.dat (adresář s mapou), které je dobré zálohovat, aby pak člověk nemusel změny dělat znovu - alespoň si myslím. Je to celkem novinka, takže se s tím všichni teprve seznamujeme a zkoušíme a zkoušíme.Jirásek píše:Pánové, vzhledem k tomu, že provozuji TT na PDA tak zatím je pro mne MapShare pasé. Mám k vám proto troch přitroublý dotaz. Hlavně zvědavost mi nedá se neoptat chytřejších. Ty vámi provedené a natažené změny se ukládají přímo do mapových podkladů, nebo do nějakého samostatného zvláštního souboru který vznikne v adresáři s mapou?
Díky.
Průjezdná není už asi půl roku, zřejmě kvůli tomu, že se u ní budují oblíbené stavby západních investorů, tj. obrovské plechové haly. Takže osobákem se to do Tuchoměřic objíždí po té vpravo, náklaďáky a autobusy musí po R7 na Kladno a sjet na Tuchoměřice.mila-p píše:Já jí mám celou až k Tuchoměřicím-Kněžívce přerušovaně vyčárkovanou, ale u tebe to vypadá, že je normálně průjezdná - tak nevím, nevím...
Nevím jak to funguje, ale to co jsem zadal v mapě 680.xxx se projevilo i v mapě 675.xxx (ulice u soudu), ale například to zjednosměrnění volgogradské které jsem zadal na mapě 680.xx se mi na mapě 675.xxx neukázalo.mila-p píše:Hmm, tak to bude asi těma rozdílnejma verzema map - na tý 680 asi nefunguje MapShare. Chlapi nevím, ale ty soubory MapUser.dat a pod. stejně asi nikde neotevřete. Já to zkoušel v PoiEditu a ani náhodouNo možná si s tím ale poradíte, já zase tak softwarově zdatný nejsem
Takže na 7-kové mapě je to takymaci píše:já to na mapě 6.75 (Western & Central Europe) mám taky, jestli to bude na 7-kové mapě zatím nevím, sice nyní stojí úžasných 1600 Kč (vypadá to, že zlevnili), ale nevím jestli to má cenu si tu mapu vůbec kupovat.