funguje s každou verzí 6, má navíc (oproti 1466) průjezdní mapu rakouska (jen hlavní silnice), pro cestování do Chorvatska je to super vylepšení. Škoda, že to vypustili až v půlce sezony.
Sdílím názor s Jiráskem. teď jsem se vrátil z Chorvatska (bydlel jsem kousek od Rovinje) a mapy pro navigaci až na místo jsou prakticky nepoužitelné. Dálnice a hlavní tahy má každá navigace, ale když vjedete do města, je TT tak "ZBLBLÝ", že akorát furt přepočítává. Dle mého názoru jsou mapy měst dělané z leteckého snímku a jsou nepřesné, tam kde široko daleko silnice není, je to jedno, ale ve městě, kde jsou silnice blízko sebe už ta nepřesnost je znát a zmate navigaci. Takže pořád platí "Mapu do Chorvatska sebou"
A když už jsem u těch Pardubic, nezkusili by jste prosím někdo naplánovat trasu z PARDUBICE do MEDLESICE. Je to úplně jednoduchá trasa cca do 10 km, jako po přímce, bez odbočování, jenom rovně. Ale mě ne a ne TomTom navigovat takto logicky rovně, ať zadám co zadám stejně se to pořád pokouší nepochopitelně objet. Dělá Vám to taky nebo může být nějaká chyba u mě?
Jezdim tam kazdou chvili hodne pres 10 let a jednosmerka tam co pamatuju nebyla. Ale Pardubice a okoli je takovych navigacnich anomalii vic. Nedavno jsem jel Semtin - Vejvanovice a co TT vymyslel, hruza...
Jirka
Hmm.To samý.ale těch př.je víc.Viz Ústí n.L. - Valkeřice.Nabídne trasu nejkratší - lesem po úzké cestě UL-Těchlovice-Valkeřice,ale po hlavním směr Lovečkovice-Valk.ani tuk.Spíš nabídne variantu dl.přes 100km..?!
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆