GO910 už ho mám - pár otázek
GO910 už ho mám - pár otázek
Tak jsem si nastavil skoro všechno, pár věcí mi není jasné
1.Mám v menu předvolby dokování nastaveno - přepnout za tmy na noční zobrazení (automaticky se mi nic nepřepíná když zakryji senzor)
2.Co znamená v tomto menu navázat noční zobrazení na přední světla
3.Jak odpojujete TOMTOM od PC? Dám bezpečně odebrat HW na PC a pak odpojím od USB.
Tomtom se nějak restartne a pak jakoby najíždí někdy i zamrzne, musím udělat restart
4.K čemu je karta s kódem, co s ní mám dělat? Je tma kod pro mapu evropy a ameriky
5.Při vybrání hladu píše něco jako že nelze tímto hlasem číst ulice. Co to znamená a jak dosáhnu aby četl tom ulice?
6.Lze posílat a přijímat přes tom tom sms. Nějaká možnost tam je ale při posílání sms se snaží někam připojovat ale né k telefonu
Díky
1.Mám v menu předvolby dokování nastaveno - přepnout za tmy na noční zobrazení (automaticky se mi nic nepřepíná když zakryji senzor)
2.Co znamená v tomto menu navázat noční zobrazení na přední světla
3.Jak odpojujete TOMTOM od PC? Dám bezpečně odebrat HW na PC a pak odpojím od USB.
Tomtom se nějak restartne a pak jakoby najíždí někdy i zamrzne, musím udělat restart
4.K čemu je karta s kódem, co s ní mám dělat? Je tma kod pro mapu evropy a ameriky
5.Při vybrání hladu píše něco jako že nelze tímto hlasem číst ulice. Co to znamená a jak dosáhnu aby četl tom ulice?
6.Lze posílat a přijímat přes tom tom sms. Nějaká možnost tam je ale při posílání sms se snaží někam připojovat ale né k telefonu
Díky
Tom Tom GO 910
Re: GO910 už ho mám - pár otázek
1.přepnutí není okamžitě. Nějakou chvíli to trvá. Zřejmě kvůli tunelům
2.při zapnutí světel se automaticky přepne na noční režim. U nás nepoužitelné, vzhledem k celodennímu svícení.
3.správně by se měla navigace vypnout SW v TomTom Home. Přiznám se, že to nedělám. Vypnu ji jak mě v tu chvíli napadne. Nemám s tím problémy.
4.kartu jsem použil jednou při jediné aktualizaci, nebo instalaci mapy zdarma. Jiný způsob použití neznám.
5.téhle otázce moc nerozumím, ale asi se bude jednat o hlasový syntetizer. V češtině nefunguje.
6.lze posílat přes BT telefonem. Snaha se někam připojit je opět přes BT telefonem.
2.při zapnutí světel se automaticky přepne na noční režim. U nás nepoužitelné, vzhledem k celodennímu svícení.
3.správně by se měla navigace vypnout SW v TomTom Home. Přiznám se, že to nedělám. Vypnu ji jak mě v tu chvíli napadne. Nemám s tím problémy.
4.kartu jsem použil jednou při jediné aktualizaci, nebo instalaci mapy zdarma. Jiný způsob použití neznám.
5.téhle otázce moc nerozumím, ale asi se bude jednat o hlasový syntetizer. V češtině nefunguje.
6.lze posílat přes BT telefonem. Snaha se někam připojit je opět přes BT telefonem.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
-
Hezky vecer preji,
Mam problem se zaseklym TT GO 910. Pripojil jsem TT k pocitaci spustil jsem si TT home a aktivoval jsem si ,,MY GO 91O,, pak jsem ho pres ,,Moje zarizeni ,, odpojil a snazil jsem se ho vypnout stisknutim tlacitka na TT. Obrazovka zesedivela - vydava svetle svetlo. Je kompletne zasekly neda se od te doby zapnout ani vypnout a neda se pripojit uz ani k pocitaci. TT home stale hlasi - zarizeni nepripojeno.
Rad bych se Vas zeptal jestli se Vam to take nestalo, popripade nevite jak zasekly TT znovu rozchodit.
Dekuji za pomoc
Tom
Mam problem se zaseklym TT GO 910. Pripojil jsem TT k pocitaci spustil jsem si TT home a aktivoval jsem si ,,MY GO 91O,, pak jsem ho pres ,,Moje zarizeni ,, odpojil a snazil jsem se ho vypnout stisknutim tlacitka na TT. Obrazovka zesedivela - vydava svetle svetlo. Je kompletne zasekly neda se od te doby zapnout ani vypnout a neda se pripojit uz ani k pocitaci. TT home stale hlasi - zarizeni nepripojeno.
Rad bych se Vas zeptal jestli se Vam to take nestalo, popripade nevite jak zasekly TT znovu rozchodit.
Dekuji za pomoc
Tom
-
@tomasnovak
Nikde se nezmiňuješ, že bys vyzkoušel (nejdříve krátce, pak případně i dlouze ca. 30 vteřin) stisknout hardwarový reset. Fotky s informací, kde se u jednotlivých modelů tato záchranná brzda nachází, najdeš zde:
http://www.tomtom.com/support/index.php ... set_button
KvB
Nikde se nezmiňuješ, že bys vyzkoušel (nejdříve krátce, pak případně i dlouze ca. 30 vteřin) stisknout hardwarový reset. Fotky s informací, kde se u jednotlivých modelů tato záchranná brzda nachází, najdeš zde:
http://www.tomtom.com/support/index.php ... set_button
KvB
Samsung Galaxy Note 8, Android 8.0.0
tomtom 910
Ahoj všem,mohl by mi nekdo poradit z vlastní zkušenosti,když sformátuji HDD v tomtom 910,tak stačí otevřít záloha a je to tam všechno spátky?????
Re: tomtom 910
To by mě taky zajímalo,jak tohle funguje...Zálohu mám přes TT Home,ale co když se něco stane, s mapama nebo tak něco a přijdu o ně...Jak je tam dostanu zpět ?
Tomtom 920, RDS-TMC, 4GB A-DATA SDHC
NavCore: 8.002
Mapa: Western_and_Central_Europe v.805.1801, Australia v.720.1838, North_America v.805.1801
Nokia 6500 clasic
Mapa: Western_and_Central_Europe v.805.1801, Australia v.720.1838, North_America v.805.1801
Nokia 6500 clasic
Mám sice TT XL,ale je to stejný...Já osobně si otevřu TT jako další disk a co je v něm zkopíruju do složky tř."záloha TT".Potom to zas nakopíruju zpátky.podle mně nejjistější..
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Tak jak píše Crusy. Jenom je třeba si dát pozor na skryté soubory. A když třeba jen blbnu s různými aplikacemi (testování pokusy atd), tak adresáře s mapami nechám v TT a mažu, nebo kopíruji to ostatní. Samozřejmě že nemohu formátovat. Ono kopírování map trvá dost dlouho a nechce se mě čekat.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
To jsou ONI honem,honem
Takže prostě a jednoduše obsah TT hodit do PC,kdyby někdy náhodou něco....A co mapy, ty zůstanou odblokovaný, při znovu nakpírování, nebo jaká je u těhle 7 map ochrana ?
Nokia 6500 clasic
Nokia 6500 clasic
Vždycky se v pohodě rozjedou...
Oukeeeeej, jdo kopírovat...
Nokia 6500 clasic
Nokia 6500 clasic
Jestli máš čtečku a mapy na kartě,tak je lepší to dát do ní.Jak písal vilík je to mooooooooooooooc dlouhý než se to zkopíruje..
Mapy mám v TT...Na kartě mám jen asi 10 filmů a mp3....
Nokia 6500 clasic
Nokia 6500 clasic
Já na filmy nekoukám,já při řízení zírám před auto a místo mp3 poslochám Elu..