Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat
Re: Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové
Třeba se někdy dočkáme a TT bude umět i čísla popisná...
Jinak Mílo -
Jinak Mílo -
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Díky za podnět, máte pravdu - vyřešil jsem to následovně: ..."nebo pouze to, které je známo" Opravená verze je k dispozici na stejném místě.
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Tebe je tu škoda, ty bys mohl dělat editora někde v Ottově naučném slovníku ...... táta vždycky říkal, když nevíš jaké "i" v sirup, tak napiš šťáva
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Nepřeháněj, ještě si budu o sobě myslet Díky
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
Zdravím!
Pokouším se tvořit kategorii Ethanol_E85_cerpaci_stanice, tedy POI čerpaček s bietanolem, Henry mi do ní nahrál data ze souboru kml, postupně záznamy upravuji a kontroluji, zatím je zkontrolováno 25 čerpaček ze sta. Rád bych měl jistotu, že nedělám zbytečnou práci: myslíte, že je možné už v tomhle stadiu požádat o zveřejnění nebo ještě lépe o váš komentář? Zkontrolované stanice jsou označené zaškrtávátkem - ty nezaškrtnuté se doufám nezveřejní dokud je nezkontroluji (u některých si nejsem jist, jestli vůbec budu schopen údaje ověřit)?
Díky!
Pokouším se tvořit kategorii Ethanol_E85_cerpaci_stanice, tedy POI čerpaček s bietanolem, Henry mi do ní nahrál data ze souboru kml, postupně záznamy upravuji a kontroluji, zatím je zkontrolováno 25 čerpaček ze sta. Rád bych měl jistotu, že nedělám zbytečnou práci: myslíte, že je možné už v tomhle stadiu požádat o zveřejnění nebo ještě lépe o váš komentář? Zkontrolované stanice jsou označené zaškrtávátkem - ty nezaškrtnuté se doufám nezveřejní dokud je nezkontroluji (u některých si nejsem jist, jestli vůbec budu schopen údaje ověřit)?
Díky!
MIO C710, iGO Primo 2.4, BE-ON-ROAD
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ne, zveřejní se všechny. Zaškrtávátko je pouze kontrola, že BZ byl ověřen na místě.
Samozřejmě můžeš požádat o zveřejnění pro kontrolu porotců a případné diskuze o úpravách.
Samozřejmě můžeš požádat o zveřejnění pro kontrolu porotců a případné diskuze o úpravách.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
OK, díky, zkusím tedy požádat o publikaci.
Přemýšlím co s těmi ČS, které se mi nijak nepodaří ověřit. Jaké jsou zvyklosti? Smazat? Zdroje, ze kterých jsem čerpal jsou poměrně staré a ne úplně spolehlivé... Mám to už nějakou dobu ve své navigaci - ještě se mi nestalo, že by čerpací stanice neexistovala, ale stalo se mi, že byla o několik set metrů jinde . Určitě budou i takové, které prodej E85 zrušily.
Přemýšlím co s těmi ČS, které se mi nijak nepodaří ověřit. Jaké jsou zvyklosti? Smazat? Zdroje, ze kterých jsem čerpal jsou poměrně staré a ne úplně spolehlivé... Mám to už nějakou dobu ve své navigaci - ještě se mi nestalo, že by čerpací stanice neexistovala, ale stalo se mi, že byla o několik set metrů jinde . Určitě budou i takové, které prodej E85 zrušily.
MIO C710, iGO Primo 2.4, BE-ON-ROAD
Zdravim,
mam k dispozicii poi vsetkych bankomatov Tatrabanky na Slovensku (priamo z webu TB). Asi pred tyzdnom som kontaktoval spravcu kategorie SK-Bankomaty_Tartrabanka - "oneho" no doposial sa mi neozval a kedze jeho posledna aktivita bola asi pred pol rokom, asi sa mi tak skoro neozve. Bola by skoda keby som si ju nechal iba pre seba a rad by som ju pridal na poi.cz, no bez spoluprace so spravcom to nedokazem pridat. Viete mi poradit ako dalej postupovat aby som ho mohol importovat do kategorie?
mam k dispozicii poi vsetkych bankomatov Tatrabanky na Slovensku (priamo z webu TB). Asi pred tyzdnom som kontaktoval spravcu kategorie SK-Bankomaty_Tartrabanka - "oneho" no doposial sa mi neozval a kedze jeho posledna aktivita bola asi pred pol rokom, asi sa mi tak skoro neozve. Bola by skoda keby som si ju nechal iba pre seba a rad by som ju pridal na poi.cz, no bez spoluprace so spravcom to nedokazem pridat. Viete mi poradit ako dalej postupovat aby som ho mohol importovat do kategorie?
Máš ode mne SZ.
Neplanujete zmenit sposob hromadneho importovania POI do uz vytvorenych kategorii? Niekto vytvori kategoriu, prida tam 3-4 POI a nasledne pride clovek, ktory ma k dispozicii kompletnu databazu tejto kategorie (100 - 500 POI), ale nedokaze ju importovat kedze spravca kategorie je neaktivny a hromadny import dokaze urobit iba on a hlavny admin ktory je vytazeny.
Toto je jedna z věcí, u které váhám, jestli to v nové verzi umožnit nebo né. Jde o to, že existuje pár podobných serverů (ve světě), které taktéž disponují POI a kde lze body jednoduše stáhnout -> ostatně jako u nás. Co mě ale jde proti srsti, je čisté stažení z jednoho serveru a umístění na druhý (v jakémkoliv pořadí). Z kvantitativního hlediska se nemůžeme těmto serverům zpravidla rovnat, byť patříme mezi ty větší. Z kvalitativního hlediska jsme ale světovou špičkou. 12.12 bude nová verze poi.cz, na které ve dne v noci makám. Chci do budoucna udržet vysokou kvalitu POI a tím mám na mysli, že u jednotlivých kategorií evidujeme další a další META informace, jako je telefon, adresa, popř. otevírací doba. Nechci prozrazovat více, ale vrátím se k tvému dotazu. Pokud máš zájem o některou z kategorií, máš data (pominu teď zdroj) a chtěl bys nám pomoci, uvitáme jakéhokoliv správce kategorie, který se o tuto kategorii bude se vší péčí starat. Neznamená to jen čistý upload k nám na server. Znamená to, že data bude nutné učesat, doplnit odpovídající META informace popř. upravit formát údajů, kterými nyní disponuješ. Pokud máš o toto zájem, pošli mi SZ...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Dobrý den
Mám dotaz chci stahovat POI body do TOMTOM ,sice to jde, ale nevím proč názvy POI bodou jsou ztahované bez CZ tedy špatně zobrazují háčky a čárky!!!
Po stražení mají tento formát EU-TelefonnĂ budky.ov2 to samé je u EU-TelefonnĂ budky.bmp
Poradí někdo kde je problém?
Mám dotaz chci stahovat POI body do TOMTOM ,sice to jde, ale nevím proč názvy POI bodou jsou ztahované bez CZ tedy špatně zobrazují háčky a čárky!!!
Po stražení mají tento formát EU-TelefonnĂ budky.ov2 to samé je u EU-TelefonnĂ budky.bmp
Poradí někdo kde je problém?
Jak typické. A že by jsi nám prozradil to sladké tajemství, jako je např. typ TomToma, do kterého to stahuješ......Já mám totiž také TomToma, a mám názvy v pohodě. A další uzivatelé také..Máš správně nastavené stahování bodů v uživatelském nastavení tohoto webu ?? Píšu z mobilu....
Některé body zájmu jsou v pohodě! ,ale většina mě zobrazuje špatně......je tedy možné poradit kde mám co nastavit, abych mohl stahovat správně?
Moment. Jednotlivé body, nebo kategorie ?? Jestli jsou to kategorie. Jedna kategorie ok, a druhá ne, tak je to vina serveru...Já píšu Henrymu, ať se na to podívá....