Přepínání den / noc u 930 funguje s novým navcore spolehlivě, ale co mě mrzí, je slabá úroveň maximální hlasitosti reproduktoru. Pokud není navigace na okně, kde se zvuk odráží od skla, tak to není nic moc a pokud je aktivní řízení úrovně hlasitosti v závislosti na okolním hluku, tak to hraje (alespoň ve městě) dost slabě. Musel jsem to vypnout a mám to pořád na maximum.
Jo a asi další mínus proti starším verzím NC - na základní obrazovce nejsem schopen vyvolat stav úrovně signálu GPS, je nutno ťuknout do pravého spodního rohu. Je fakt, že je tam zase aspoň místo pro jiné údaje, ale jistě by to nějak udělat šlo. Symbol aktivního EPT se objevuje úplně na jiném místě, než dříve - vlevo dole nad modrým stavovým řádkem (ve stejném koutě se objevuje i symbol přeškrtnutého reproduktoru a slabé baterie - vše je IMHO zbytečně miniaturní.
Taky jsem si všimnul, že (oproti předchozí neautorizované "devítce") navigace přestala vidět mp3 soubory ve složce SOUNDS, vidí jen .ogg a .wav.
No jo, no, nedalo se asi čekat, že nám ve starých kisnách povolej všechny vymoženosti nejnovějších řad, páč by je nikdo nekupoval...
![Mrk :mrk:](./images/smilies/icon_mrk.gif)
.