![Smutný :(](./images/smilies/icon_smutny.gif)
Mapy 885
Re: Mapy 885
stahnu az doma, tady na telecomu cekat nechci...
A bude zase mega napor, necham to jako minule na pulnoc a mapa do 15 minut v zarizeni
![Smutný :(](./images/smilies/icon_smutny.gif)
- fandajedoma
Stahuji, tak doufám, že to dopadne. Udělal jsem čistou instalaci. Čistý NC 9.400 a novou čistou mapu....Tím zkontroluji zadané opravy , rychlostní indexy atd.....A pak pojedu otestovat...
Gumajz tesim se na dalsi poznatky... Pro me je hlavni vyjezd ze Strahovského tunelu, jestli uz to tam... ![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
Tak se Strahovskym tunelem, resp. Malovankou se soudruzi z Holandska nepochlapili a je to tam stale postaru ![K.O. :KO:](./images/smilies/icon_KO.gif)
![K.O. :KO:](./images/smilies/icon_KO.gif)
TomTom GO 920T, apl.v. 9.400, Western and Central Europe v885.4009, North America v715.1712
Kurna drat! To jsem zklamanej, jdu si hodit masli...
Ja jsem cekal, ze uz to tam bude... Treba uzavrene, ale cesta zanesena... ach jo... Tak cekat na mapy 890...![Šílený :mad2:](./images/smilies/icon_sileny.gif)
Ja jsem cekal, ze uz to tam bude... Treba uzavrene, ale cesta zanesena... ach jo... Tak cekat na mapy 890...
![Šílený :mad2:](./images/smilies/icon_sileny.gif)
Ale už je tu obchvat Líbeznic, mimoúrovnové křížení u Tesca Leťnany už je ve finální podobě....Zbytek zjistím při ježdění...
Takže, slíbil jsem hlášení o stavu mapy. Tak tady je : TT se pochlapil
. Jsou zadané rychlostní indexy, sice obecně, ale zatím všude, kde jsem jel...Jsou zadané takto : město, vesnice - 50, dálnice - 130, dálnice město - 80...To se dá opravit lépe, než když není nikde nic...
Jelikož jsem dělal čistou instalaci, tak jsou to celkem relevantní výsledky
...Ale neobjezdil jsem toho tolik, takže to sledujte i jinde.
Prakticky všechny opravy, které jsme zadávali, jsou v mapě vložené...Samozřejmě ne ty úplně poslední...ale to považuji za celkem kosmetickou vadu...Vcelku mapa dobrá...![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
Jelikož jsem dělal čistou instalaci, tak jsou to celkem relevantní výsledky
![Počítač :pc:](./images/smilies/icon_pc.gif)
![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
Prakticky všechny opravy, které jsme zadávali, jsou v mapě vložené...Samozřejmě ne ty úplně poslední...ale to považuji za celkem kosmetickou vadu...Vcelku mapa dobrá...
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
Umožňují už konečně nové mapy navigovat v ČR na čísla popisné? Dík.
Možnost navigovat na č.p. ani s novou mapou nepřibyla...
TomTom GO 920T, apl.v. 9.400, Western and Central Europe v885.4009, North America v715.1712
-
Dobré ráno. Také Vám to po instalaci nových map nenabízí k aktualizaci ani Map Share ani družice ( to teď honem nevím, jak se to v jejich žargonu jmenuje). Situace u mne trvá již 3. den. Díky za odpovědi. Martin
Go 920, navcore 9.4
To je v době vydání nové mapy obvyklé. Opravy map to začne nabízet až se jim tam nějaké sejdou od uživatelů, protože ty jsou v rámci sdílení. Také záleží na tom, co si zaškrtnete (pozor !!! v rámci překladu mají otočenou úroveň důvěry-ale to už mají od začátku..)...já stahuji veškeré opravy....
- fandajedoma
Re: Nové NC pro nové řady Via, Go10xx, Start
Tak už stahuju novou mapu.
Opět jsem musel použít neotřelý Murphyho zákon - "Selžou-li všechny pokusy, je na čase si přečíst návod"
Něměl jsem z aktivovaný update map kódem z krabice![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
Opět jsem musel použít neotřelý Murphyho zákon - "Selžou-li všechny pokusy, je na čase si přečíst návod"
![Doutník :doutnik:](./images/smilies/icon_cigar.gif)
Něměl jsem z aktivovaný update map kódem z krabice
![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
TomTom GO LIVE 1005 World, 11.030.850259.74(0)(2527,30.1.2012) OS 824205, Europe v880.3808 (10/2011)
- fandajedoma
Prosím pěkně.
Mám VIA 120 Europe,předplatné na 2 roky,aktualisace aktivovány.
Po koupi,někdy v prosinci,jsem si tehdy mapu Europe v880.3808 z 10/2011 stáhnul.
Nyní mi nová mapa není nabízena.
Má někdo vlastníci Via 120 Europe nebo jinou stejný problém?
Děkuji.
Mám VIA 120 Europe,předplatné na 2 roky,aktualisace aktivovány.
Po koupi,někdy v prosinci,jsem si tehdy mapu Europe v880.3808 z 10/2011 stáhnul.
Nyní mi nová mapa není nabízena.
Má někdo vlastníci Via 120 Europe nebo jinou stejný problém?
Děkuji.
TomTom Via 120