![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
![Víno :vino:](./images/smilies/icon_vino.gif)
Stažena do GO 1000 mapa Europe v 865.3243
Naopak, právě proto že dopředu myslí, slot chybí. Jinak by přece nebyl důvod po vypršení předplacené aktualizace map na 2 roky navigaci zahodit a koupit novou, protože přece nebudete trávit hodiny u kompu jen proto, abyste do ní každý týden nasypal jiný kus mapy podle toho, kam zrovna pojedete. Navíc v té době budou mapy jistě plné 3D budov a já nevím čeho všeho ještě, aby vlastní cesta po které máte jet nebyla skoro vidět ...Gumajz píše:Neboj, vždy se snažím si koupit ověřené věci s vychytanými mouchami....
A k té mapě. Už teď má mapa pro řadu 1000 - 3064 MB. Jak dlouho bude trvat, než bude mít 4GB, a po překročení 4GB se nevejde do paměti přístroje.....??? A tyto přístroje již nemají slot na kartu......A paměť jen 4GB....Že by zase nemysleli dopředu ???
Já se u mé 950ky (4GB) divil, že tam není slot na kartu a ejhle, po týdnu jsem tam objevil miniaturní slot pro MicroSD. Tak jen jestli jste ho třeba nepřehlédli tak jako já - je opravdu snadno přehlédnutelný...Gumajz píše:A tyto přístroje již nemají slot na kartu..