1. trochu jsem to tu promazal
2. kategorii Zimní výbava jsem také trochu poopravil, doplnil dle zdrojů z netu (bohužel jich moc není) o nové úseky a vymazal pár zrušených úseků.
Tak vážení uživatelé, pokud objevíte nedoraz, chybu a pod - sem s tím. Teda ne sem, ale do oprav.
CZ-Zimni_vybava
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: CZ-Zimni_vybava
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Po roce opět doplnění nových úseků, oprava a úprava dalších. Jako vždy, zdrojů je velmi poskrovnu
Měly by být další úseky u Velké Bíteše, Jihlavy a Náměšti nad Oslavou. Informace jsou však velice nejasné. Pokud někdo znáte něco bližšího, či jiné úseky, dejte vědět.
Měly by být další úseky u Velké Bíteše, Jihlavy a Náměšti nad Oslavou. Informace jsou však velice nejasné. Pokud někdo znáte něco bližšího, či jiné úseky, dejte vědět.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Kategorie zimní výbava
Jirásku, budete kategorii moci zrušit - http://zpravy.idnes.cz/ridici-budou-mit ... domaci_kop jen se čeká, co na to senátoři, ale myslím, že když to prošlo až sem, tak už teď to projde.....
To naštve
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32