Vtipy, nevšední situace, zábava
Re: Vtipy, nevšední situace, zábava
Na ikoně Vlastina se zobrazuje ulice Bělohorská Praha 6, na ikoně Vypich nějaká ulice dole v Dejvicích. Prostě v tom mají jako vždy bordel, není to totiž poprvé......typický pražský magistrát....pokaždé, když tam jdu něco vyřizovat, tak jsem na šišku..parkovat není kde, úředníci nic nevědí, lítáš z jedné kanceláře dodruhé, a když konečně najdeš tu pravou, tak ti řeknou, že už jim skončila pracovní doba, ať přijdeš druhý den....
Koukám, že toho tam mají v bordelu víc... Pod "Heyrovského náměstím" je třeba Kulaťák...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
.... já jim snad napíšu, aby mi pošeptali značku a v těch končinách to vypadá na Poláka a Poláci mají co? No přeci to nejlepší co existuje na světě - Automapu
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
No, existují minimálně ještě MapaMap, GPMapa, Navigo, AutoPilot... Poláci toho dělají víc než zbytek světa .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Poláků je taky všude po světě dohromady víc než v Polsku
CNN má vždy 100% informace.
- Přílohy
-
- ATT00578.jpg (65.54 KiB) Zobrazeno 9551 x
-
- ATT00572.jpg (75.72 KiB) Zobrazeno 9551 x
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
Když se vyrábí tohle ve zlatě, tak by se snad mohl nějaký výrobce navigací (nejlépe TomTom ) pochlapit a vyrobit luxusní řadu v tomtéž provedení... .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Teda Docente , stále mne překvapuješ. Oblasti a šíře Tvého zájmu .......
A jink jsi to myslel jako "vibrační navigaci", to jest víceúčelovou (tzv. 2v1)? Specializovanou navi pro dámy v luxusním provedení?
A jink jsi to myslel jako "vibrační navigaci", to jest víceúčelovou (tzv. 2v1)? Specializovanou navi pro dámy v luxusním provedení?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Já nevím, ale já bych si tak křivýho TomToma nekoupilDocent píše:Když se vyrábí tohle ve zlatě, tak by se snad mohl nějaký výrobce navigací (nejlépe TomTom ) ............
Sygic, TT One mobile
Nééé, nemyslel jsem vibrační navigaci, ale zlatou . Aby majitel mohl ukázat, že na to má, stejně jako majitelka onoho zlatého vibrátoru .
No, je pravda, že navigaci by mohla ukazovat, a chlubit se s ní. Nevím, kolika lidem se může pochlubit robertkem, i když zlatým....
Díky příspěvku od Docenta jsem pochopil co to vlastně znamená když vás žena osloví "Milej Zlatej".
Tomtom Via 52 Europe Lifetime,TomTom GO 730 Traffic, Windows 10 Pro 64-bit, Firefox
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Něco "humorného" při pátku
http://www.novinky.cz/krimi/199603-ridi ... lnici.html
Přiznejte se, kdo z vás to byl!!!
http://www.novinky.cz/krimi/199603-ridi ... lnici.html
Přiznejte se, kdo z vás to byl!!!