Na pátek 13-ho hezké překvapení od NAVIGON. Dorazil mi mail: NAVIGON Newsletter | Update FreshMaps Q4 2009
Jsou uvolněné nové mapy Q4/2009, bohužel jako vždy ten jejich server nápor užívatelů nezvládá a pořad mi to hlásí "server neodpovídá zkuste to později"
Hold musíme teda počkat nebo to zkusit někdy v noci jak jsem to prováděl u Q3/2009
Naposledy upravil(a) Tarabascz dne 13.11.2009, 20:39, celkem upraveno 1 x.
Mi to furt píše něco ve smyslu, že sw není podporovaný. Teď po mnoha pokusech mi povedlo dostat na seznam updatu a tam už naskočilo to server neodpovídá, zkuste později... No a pořád se točí a točí dvojitá šipka...
Kašlu na to.
V sobotu dopoledne už to šlo stáhnout v pohodě, bohužel soudruzi v SRN někde udělali chybičku a mě na 8310 tak nějak zmizela Česká Republika. Tak nějak mi to hlava nebere. Všechny ostatní státy tam jsou. Asi nás skopčáci vyřadily z Evropy. Zkouším to znovu, snad to půjde. Jestli to takhle půjde dále tak asi celej slavnej navigon prodám a koupím si něco normálního. Už mě ty germáni se..u!!!
Tak druhý pokus dopadl úspěšně ČR se vrátila do evropy. Docela by mě zajímalo kde se stala chyba. Fyzicky se ta mapa nainstalovala (na kartě byla). V Navigon Fresh se taky ukazovala. Prostě taková malá záhada, nebo jen šlendrián ve firmě. Uvidíme kam mě to bude vodit a co se jim podařilo vyřešit, ale s ohledem na dosavadní zkušenosti zatím převládá velká skepse. Ale jak se říká naděje umírá poslední.
Ahoj, vy co máte nove mapy je tam velky rozdíl k lepšímu? Zvažuji zda riskovat rozhození 2/09 docela slušně fungující za získání pár jednosměrek a mostů pokud ste si dal někdo tu práci a porovnal to vyjádřete se prosím. dík
Pokud víš napiš pokud nevíš nebo si jen myslíš že víš dej pokoj a běž psát jinam. Děkuji
zaleší s jakými koncovkama souboru tebou zmíněná bavigace spolupracuje.
Tyhle mapy mají koncovku map a v té samé složce jsou ještě soubory s koncovkou nfs.
resim totez jako ty - aktualizace map pro Panasonic Strada, jelikoz je Panasonic jiz prestal podporovat.
Muzes vyzkouset, ale na 99% ti to nebude fungovat. Panasonic si Navigon trochu upravil a vsechny mapy jsou v jednom souboru s koncovkou map. Sam jsem zkousel mu vnutit EasternEurope a neproslo to.
Zdravím,může mi někdo pls poradit jak rozchodit mapy na Navigonu 2210 ?Když je zkopíruju na kartu,tak o nich navigace neví.
Když přidám mapu na interní pamět,tak je to v pohodě.S kartou přístroj nejspíš mluví,protože po připojení k PC se v "tento počítač" objeví přístroj i paměť.Nenapadá někoho co zkusit ?