Dovolte mi, abych se zúčastnil debaty - chtělo by to nejdříve prodiskutovat. Jako tvůrce CZ-Restaurace_Praha (ikona Reiffeisen
(1968 položekv Praze) se sloučením určitě souhlasím a čím více jich bude, tím lépe! Jsou tu ale ještě dvě podobné kategorie: CZ-Restaurace Libora_m (169 položek po celé ČR) a CZ-Restaurace_Pardubice (správce Satik 108 položek v Pardubicích), tak ať se k tomu také vyjádří. Já osobně jsem rozhodně PRO všechny 3 kategorie sloučit do CZ-Restaurace a další podniky z celé ČR se můžou hned začít přidávat tam. Chtělo by to eliminovat duplicity hlavně v Praze, kterých ale moc nebude a při přidávání sjednotit postup, aby se předešlo komplikacím, tzn. formát adresy, tel. čísla, diakritiky, atd. Pracoval jsem na pražských restauracích přes měsíc a pomohl mi v tom z 80% Seznam.cz v sekci Firmy a následně jejich mapy (souřadnice). Hodně podniků znám a ty které neznám, ověřuji denně v "terénu" a buď to sedí, nebo polohu, či název večer pravidelně opravuji. Zvolil jsem pro jednodušší hledání v TT před název podniku dát např. PIZ (jako Pizzeria), CHI (jako Čínská restaurace, atd.) Klasické české podniky jsou bez zkratky. Pokud by to někomu třeba nevyhovovalo, myslím, že by se to mohlo i předělat (V POI Editu to ale neumím
Jinak jen na okraj - v celé ČR je podle Seznamu minimálně 11.500 restaurací, tak máme co dělat
a mám obavu, aby nám to nezahltilo přístroje
Nejlépe by bylo, aby každý přidával jen ty, které opravdu zná v tom kterém městě a pro jistotu je ještě porovnal se Seznamem (tel číslo, adresa, atd.) Zrovna tohle je dost "nevděčná" kategorie, protože se často mění názvy podniků i majitelé a lze jen těžko dosáhnout 100% aktuálnosti.