TomTom one xl - návrat k autu.
TomTom one xl - návrat k autu.
Když si chci být jistý, třeba v neznámém městě, že se trefím k autu tak je nutné zadat moje poloha jako oblíbené, a pak navigovat z oblíbených, nebo toto používáte jiným způsobem ?
Limer--ONE XL
Re: TomTom one xl - návrat k autu.
Myslím, že tohle řeší Navigovat na Pozici poslední zastávky.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Ano i takto by to šlo vyřešit. Ovšem za předpokladu, že na konkrétní místo tě dovede navigace a tudíž bude poslední cílové místo v paměti navigace. Pokuď ovšem přijedeš kamsi do města a už bez navigování budeš hledat nějáké zaparkování, tak by tato varianta nešla použít a asi by se to muselo řešit přez oblíbené. Používáte někdo tuto možnost jak se bezpečně vrátit k autu v neznámém městě ? Tedy za předpokladu rychlého nalezení vozidla bez zbytečných problémů a bloudění ?
Limer--ONE XL
To není cílové místo, ale místo, kde byla navigace vypnuta, nebo poslední ztráta signálu. Bez ohledu, jestli navigovala, nebo ne. Samozřejmě musí být v ten okamžik puštěná.
A má to smysl právě ve vyhledání auta.
A má to smysl právě ve vyhledání auta.
Takže variant je několik. To je v pohodě. A jestli má smysl navigovat k autu? Já si jen myslím, že i taková situace může někdy nastat. Mimo jiné mě taky právě zajímalo jestli tuto možnost někdo někdy využil.
Limer--ONE XL
Já mám docela slušně vyvinutý orientační smysl, ale asi 2x jsem to vyzkoušel. Řekl bych, že je to užitečná funkce, která někomu může hooodně pomoc. ![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
To jo, zvlášť když je člověk na šrot
. Jinak bych spíše doporučoval někam si poznamenat, ve které (hypermarketové) ulici jsem to auto nechal...
![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.
![Hmm :hmm:](./images/smilies/icon_hmm.gif)
Panove, to porad resite kdyz jste ve meste ktere maji ulice, ale co kdyz jdu na houby a zabloudim, to mi nejaka zapamatovana ulice kde jsem nechal auto nepomuze. Tam by pomohlo kdyby mi navigace nasla kde jsem vlastne nechal auto!!! ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
TT GO730T, NC 9.205, Boot 5.5120, SDHC 4GB Transcend tř.6, Europe 895.4438
Tak až zas pojedeš na houby,dej si místo zaparkování do oblíbených a pak se tam nech "někudy" navigovat.... ![Smích :haha:](./images/smilies/icon_smich.gif)
![Smích :haha:](./images/smilies/icon_smich.gif)
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Ale počítej s tím, že se bude snažit najít nejbližší silnici(pokud tam nějaká bude), a povede tě po ní k autu. Abys pak nebyl zklamaný, že je to dál....