Změna názvu Hypernova na Albert...
Re: Změna názvu Hypernova na Albert...
Vzhledem k tomu, že správci kategorie Hypernova je zřejmě změna názvu u , začal jsem bývalé Hypernovy zařazovat do Alberta. Poznají se tak, že mají za názvem "ALBERT" ještě zkratku "HM" . Zatím mám Středočeský a Plzeňský kraj, podle možností budu pokračovat.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Tak až to uděláš, tak dáme kategorii Hypernova do návrhu na zneviditelnění....A je to, když na to kašle ....
-
Ted koukám že je tu kategorie Hypernova
Vždyt je to přejmenovany na Alberty přeci ne?
Koukám že tu už byla žádost na schování ale pořád existuje.
Co jsem jen koukla v okolí tak je to duplicitni!!
Jen by chtělo kouknout jestli je to vše i v Albertu (prodejny) aby něco nechybělo, než se to jen zneviditelní...je to 45 zaznamů myslím to není moc a budem to mít v cajku
Vždyt je to přejmenovany na Alberty přeci ne?
Koukám že tu už byla žádost na schování ale pořád existuje.
Co jsem jen koukla v okolí tak je to duplicitni!!
Jen by chtělo kouknout jestli je to vše i v Albertu (prodejny) aby něco nechybělo, než se to jen zneviditelní...je to 45 zaznamů myslím to není moc a budem to mít v cajku
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
NC 9.053
Protože W.A.S.P. nereaguje, a tedy nebyl kdo by to dělal, tak Henry jen přejmenoval uvnitř kategorie body na Albert Hypermarket. Ale kategorie sloučit už nemohl, protože by došlo u hodně bodů k duplicitě. Navíc, je teď Henry správce kategorie jen jako náhrada, aby vůbec někdo aspoň zautorizoval případné opravy, když W.A.S.P. to zabalil u Hypernovy a Docent(Albert) zde skončil... Něco vymyslíme....Je tam potřeba správce, který by se pustil do oprav kategorie Albert....Hlásí se někdo ???
Já bych si to vzal... Už jenom proto, že v tomto řetězci pracuji a mám přístup k otevíracím dobám...
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Hurá !!!! Sdělím to Henrymu....a dáme ti vědět hned, jak Henry udělá změnu....Tak jsem Henrymu zavolal, a večer to bude hotové. Přesune ti do kategorie Albert vše z kategorie Hypernova(uvnitř je to vše přepsáno na Albert hypermarket). Zlikviduj duplicity, k těm nevyhnutelně dojde při přesunu dat. Henry smaže kategorii Hypernova, a ty budeš spávcem. Jen si promysli, jak to vyřešíš s označením. Jestli Albert SM, a Albert HM, nebo jinak, ale to už je na tobě...Jo, a ikonu změnil Henry myslím včera už na tu novou....
OK, v pohodě.
Navrhuji, aby
Supermarkety měly Albert SM,
hypermarkety HM a pokud je součástí i čerpací stanice tak HMČS.
Pokud je jiný názor, sem s ním.
Navrhuji, aby
Supermarkety měly Albert SM,
hypermarkety HM a pokud je součástí i čerpací stanice tak HMČS.
Pokud je jiný názor, sem s ním.
zdraví Tonny,
-
mě se zamlouva navrh Tonnyho
TT One 30 series
NC 9.053
NC 9.053
OK, bude to na tobě. Ty čerpačky jsou stejně v kategorii cerpaci_stanice_ostatni....a Henry to udělá nějak večer, já myslím, že spíše v noci...
Záznamy z Hypernovy jsou převedeny do Alberta a Tonny je nový správce.
Super, takže téma je možno zamknout....
Vlákno Hypernova - Albert je "hotovo". Ty uvozovky nejsou samoúčelné, vysvětlím:
Dle firemních podkladů by mělo být 222 SM a 56 HM, tedy v součtu 278 záznamů. Nejsem neomylný, chyba se stát mohla, ale při dvojím porovnávání jsem nenašel 1 chybějící, předpokládám že Supermarket, pravděpodobně v Praze.
Také mám problém u asi cca deseti záznamů se souřadnicemi, je to u položek, které mají v poznámce za otevírací dobou uvedeno "Upřesnit SOUŘADNICE." podotýkám, že souřadnice na firemních stránkách nejsou u některých položek zcela přesné a je nutno je brát pouze velmi informativně.
ŽÁDÁM tímto ctěnou POI veřejnost o pomoc s upřesněním polohy těchto asi deseti SM nebo HM a zároveň prosím o info ohledně jednoho snad chybějícího záznamu.
Albert
- můžete stahovat, s výhradou výše uvedeného HOTOVO.
Zdraví Tonny
P.S.
Děkuji Gumajzovi
za pomoc s opravami pražských záznamů, kde bylo dost chyb jak co se polohy týká, tak i označení, díky i za upřesnění tvaru záznamů.
Dle firemních podkladů by mělo být 222 SM a 56 HM, tedy v součtu 278 záznamů. Nejsem neomylný, chyba se stát mohla, ale při dvojím porovnávání jsem nenašel 1 chybějící, předpokládám že Supermarket, pravděpodobně v Praze.
Také mám problém u asi cca deseti záznamů se souřadnicemi, je to u položek, které mají v poznámce za otevírací dobou uvedeno "Upřesnit SOUŘADNICE." podotýkám, že souřadnice na firemních stránkách nejsou u některých položek zcela přesné a je nutno je brát pouze velmi informativně.
ŽÁDÁM tímto ctěnou POI veřejnost o pomoc s upřesněním polohy těchto asi deseti SM nebo HM a zároveň prosím o info ohledně jednoho snad chybějícího záznamu.
Albert
- můžete stahovat, s výhradou výše uvedeného HOTOVO.
Zdraví Tonny
P.S.
Děkuji Gumajzovi
za pomoc s opravami pražských záznamů, kde bylo dost chyb jak co se polohy týká, tak i označení, díky i za upřesnění tvaru záznamů.
zdraví Tonny,
Opraveny souřadnice Albert HM v Chrudimi, děkuji uživateli pavelgre
zdraví Tonny,
Dnes jsem doplnil druhy prodávaného paliva u čerpacích stanic Albert. Pokud není uvedeno v poznámce jinak, platí že:
- ČS má vždy stejnou otevírací dobu jako příslušný HM.
- otevřeno denně znamená denně mimo 26.12. a 1.1., dne 24.12. a 31.12. je otevírací doba zpravidla oznámena vývěskou
ČS Albert prodávají vždy palivo N95, U95*, NM, pokud je v poznámce uvedeno, prodává i N98. Platí firemní zásada, že v dané oblasti je cena jednotlivých druhů paliva vždy na nejnižší možné úrovni vzhledem k aktuálním nákupním cenám a momentální situaci na trhu. V praxi to znamená, že ČS Albert je místně úplně nebo druhá nejlevnější v daném městě.
* - U95, jedná se o firemní obchodní produkt, jde o aditivované palivo, bezolovnatý benzin bez jakýchkoli opatření zaměnitelný s palivem N95.
Dle firemní obchodní politiky a dle aktuální situace na trhu je cena stanovena na max o 1,- Kč vyšší než cena za N95, zpravidla se pohybuje v rozmezí + 0,50 až + 1,- Kč nad cenou N95.
Toto palivo dle sdělení marketingového oddělení firmy mimo jiné čistí motor a prodlužuje jeho životnost, zlepšuje průběh hoření, zvyšuje výkon a snižuje spotřebu.
- ČS má vždy stejnou otevírací dobu jako příslušný HM.
- otevřeno denně znamená denně mimo 26.12. a 1.1., dne 24.12. a 31.12. je otevírací doba zpravidla oznámena vývěskou
ČS Albert prodávají vždy palivo N95, U95*, NM, pokud je v poznámce uvedeno, prodává i N98. Platí firemní zásada, že v dané oblasti je cena jednotlivých druhů paliva vždy na nejnižší možné úrovni vzhledem k aktuálním nákupním cenám a momentální situaci na trhu. V praxi to znamená, že ČS Albert je místně úplně nebo druhá nejlevnější v daném městě.
* - U95, jedná se o firemní obchodní produkt, jde o aditivované palivo, bezolovnatý benzin bez jakýchkoli opatření zaměnitelný s palivem N95.
Dle firemní obchodní politiky a dle aktuální situace na trhu je cena stanovena na max o 1,- Kč vyšší než cena za N95, zpravidla se pohybuje v rozmezí + 0,50 až + 1,- Kč nad cenou N95.
Toto palivo dle sdělení marketingového oddělení firmy mimo jiné čistí motor a prodlužuje jeho životnost, zlepšuje průběh hoření, zvyšuje výkon a snižuje spotřebu.
Naposledy upravil(a) Tonny dne 25.3.2011, 10:43, celkem upraveno 1 x.
zdraví Tonny,
Nevím, zda nebudu adminy nebo správcem kategorie ČS ostatní "ukamenován" - obnovil jsem více jak rok "starou" a tehdy neschválenou kategorii ČS Albert. Jediný údaj, který nemám ověřen je skutečná souřadnice ČS v Orlové, prosím o ověření, děkuji.
Zároveň jsem požádal "změnou záznamu" správce kategorie ČS ostatní, aby z této kategorie Alberty smazal tímto textem:
U všech 23. čerpacích stanic Albert v této kategorii navrhuji smazání. Zde jsou neaktuální a nepřesné údaje, v nově založené kategorii je vše správně, včetně otevíracích dob a druhů paliva.
Děkuji za pochopení a omlouvám se, ale kategorii Albert jsem chtěl založit už před více jak rokem, nebylo mi to tehdy umožněno.
Tonny
Zároveň jsem požádal "změnou záznamu" správce kategorie ČS ostatní, aby z této kategorie Alberty smazal tímto textem:
U všech 23. čerpacích stanic Albert v této kategorii navrhuji smazání. Zde jsou neaktuální a nepřesné údaje, v nově založené kategorii je vše správně, včetně otevíracích dob a druhů paliva.
Děkuji za pochopení a omlouvám se, ale kategorii Albert jsem chtěl založit už před více jak rokem, nebylo mi to tehdy umožněno.
Tonny
zdraví Tonny,