Tak po chvíli bádání a nervozity DOPLŇUJI:
ANO - soubor se na RapidShare tváří jako nabořený, jde ztáhnout velice obtížně, ale ztáhne se. Nicméně následně nejde otevřít. Protože jsem tohle už jednou řešil, tak jsem si vzpoměl, že to je nějaký problém formátu ZIP. Ten lze vyřešit tak, že se ZIP soubor otevře konkurenčním WINRAR. Ten soubor otevře a uvnitř je správný SYSTEM
Postupuj takto:
To update the bootloader simply copy the file named system to the root of your internal memory/or SD/or HD of TT then switch off and reboot.
ZDE doporučuji nainstalovat a spustit Clean Flash -
http://www.tomtom.com/support/index.php ... h&FID=6202
Ten nejen vyčistí Flash, ale i sám Rebootuje. Netřeba se bát!
Be sure that the battery of TT is fully charge and DON’T interrupt the process of rebooting!
THIS OPERATION IS RISKY AND CAN BREAK DOWN YOUR UNIT. ALSO IT'S NOT REVERSIBLE.
No a je to. Nejen, že bootloader 5.5022 je na svém místě, rozezná ho i TTHome (samozřejmě moje SD karta na obrázku již obasahuje originál mapu USA a pár mp3
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
:
Pro zajímavost - nyní mám samostatně mapu Evropy na vnitřní paměti a mapu USA na SD kartě. Jak je vidět z obrázku, v TTH se musí zvolit paměť, na kterou se kouká. No a volba "Záruka nejnovější mapy" potom způsobuje, že při nastavení na interní paměti mi to hlásí, že může doinstalovat USA a při nastavení externí SD karty zase, že může doplnit Evropu
Asi to vědci v TomTom ještě úplně nedořešili.
DÍKY VŠEM A HLAVNĚ FOX50
![Ó můj GURU! 8-)](./images/smilies/icon_smile-gourou.gif)
ZA NASMĚROVÁNÍ.
![TTHome.jpg](./download/file.php?id=915&sid=8666a6e16df4b3e845d293d922e52546)
- TTHome.jpg (42.04 KiB) Zobrazeno 9376 x