Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Re: Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Moment...Snad jen horské chaty a boudy....??? Kategorie hotelů už zde je....Snad nebudeme dublovat záznamy ??? Henry,co ty na to ??? Nehledě na to,že to je velmi "dobře" udělaná kategorie....Ani u jednoho záznamu není adresa,telefon..Také na co,že jo ??? Je vidět,že nějak poslání kategorií mizí,a vyrábí se kategorie jen proto,aby se nějaké udělali. Tvůrci některých kategorií zapomínají,že je nedělají pro sebe,ale pro ostatní....
Chlapec pochopil dobře míněnou konstruktivní kritiku a už jsou tam i adresy i telefény, tak to má být .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Já mu upravil dva záznamy,asi netušil,že to tak jde ....Není to žádný urážlivý admin...Netušil jsem,že to tak rychle upraví...Je dobrej..
Ne nebojte se, rozhodne nejsem urazlivy a pokud je kritika konstruktivni a opravnena, tak bez problemu pristopupim na opravu. Dale bych chtel jen rict, ze kategorie ma poukazat na vse co se tyce ubytovani a stravy v horach. I v tech nejvyssich partiich existuji tzv. "Horske hotely" a nerad bych je chtel degradovat na turistickou chatu. Mozna bych kategorii mohl nazvat bez slova "hotely" a vlozit treba chalupy Hotel bych pak mohl psat uz jen u samotneho nazvu.
No a máme tady další kategorii na 2 věci...:
Pneuservis_Point-S
Bez telefonního čísla nebo alespoň otvírací doby, to je fakt k .
Nehledě na to, že třeba Pneu Morava zrovna moc na pneuservis nevypadá.
Pneuservis_Point-S
Bez telefonního čísla nebo alespoň otvírací doby, to je fakt k .
Nehledě na to, že třeba Pneu Morava zrovna moc na pneuservis nevypadá.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Vytvorila jsem kategorii CZ-Psi_salony a CZ-Chovatelske_potreby. Pokud by admini uznali, ze by se hodila, prosim o zverejneni.
Nekdo tu ma kategorii CZ-Retardery. Nemohla by byt verejna?
Simona
Nekdo tu ma kategorii CZ-Retardery. Nemohla by byt verejna?
Simona
Garmin nuvi660
-
Aktivace kategorie
Prosím adminy aktivaci kategorie klašter a kategorii smírčí kříž.
Nova kategoria
Prosim o zaktivnenie kategorie SK-Bankomaty_UniCredit_bank.
Dik,
Dik,
Dotaz na adminy: Proč existují dvě klášterní kategorie 890 CZ-Klaster (36 záznamů) a 1364 CZ-Klastery (35 záznamů)?
Já jsem si toho všimnul,ale myslel jsem,že Henry při povolování kategorií kontroluje duplicitu....Henry,co ty na to ?? Ty dva pánové by měli sloučit tyto dvě kategorie a ať dělají správce oba,a je to..........Už Henrymu posílám SZ
Tak to se omlouvám - to jsem přehlédl, a tak jsem rejpalovi z hor tu kategorii opět zneveřejnil. Mám v hlavě radikální změny v oblasti zveřejňování/zneveřejňování kategorií, ale ještě to musí počkat...
-
Nové POI CZ-pramen_reky
Ahoj,
prosím adminy aktivaci kategorie CZ-pramen_reky.
Díky a fajn Rejpal
prosím adminy aktivaci kategorie CZ-pramen_reky.
Díky a fajn Rejpal
Prosím Adminy o novou kategorii CZ-Kaplicky-Bozi_muka. Děkuji
-
Prosím Adminy o novou kategorii zanikly_pivovar. Děkuji
Mohu se zdvořile otázat, k čemu taková kategorie je? Že by se lidi jezdili dívat, jaké pěkně byty se ze zaniklého pivovaru postavily, jako třeba na Dobříši?
EDIT: Henry promiň, ale já už poslední dobou opravdu nějak nechápu neustálé přidávání kategorií, kde je nanejvýš 5 a půl záznamů a o kterých fakt netuším, k čemu jsou dobré... A podle počtu stažení to nejspíš nechápe víc lidí.
BTW pokud byste měli zájem o kategorii "CZ-vesnicka_hnojiste", tak ji můžu vytvořit. Vím zatím o dvou, ale jistě budete pilně přidávat další .
EDIT 2: Když už jsem u té konstruktivní kritiky, dost pochybuju o tom, že to, co je v kategorii SK-radary_semafory, jsou opravdu Radary semafory. Kategorie, která akorát na cestě mate .
EDIT: Henry promiň, ale já už poslední dobou opravdu nějak nechápu neustálé přidávání kategorií, kde je nanejvýš 5 a půl záznamů a o kterých fakt netuším, k čemu jsou dobré... A podle počtu stažení to nejspíš nechápe víc lidí.
BTW pokud byste měli zájem o kategorii "CZ-vesnicka_hnojiste", tak ji můžu vytvořit. Vím zatím o dvou, ale jistě budete pilně přidávat další .
EDIT 2: Když už jsem u té konstruktivní kritiky, dost pochybuju o tom, že to, co je v kategorii SK-radary_semafory, jsou opravdu Radary semafory. Kategorie, která akorát na cestě mate .