IQroute rozeznává jen dva stavy: prac.den a víkend. A to dělá dle mého soudu dobře, samozřejmě je to věc subjektivního názoru.
Ale nedělá již rozdílu mezi ranní dopravní špičkou a třeba půlnocí, to asi ani nejde
TomTom GO Basic, RDS-TMC, Renault Laguna II, Samsung Galaxy J6+
To IQRoute je dobrý fakt jak pro koho.Zkoušel jsem to...V pracovní den se to sice snaží "objíždět" hlavní přecpaný tahy /Lovosice - Ústí n.L./,ale pro změnu to člověka táhne přes různý silnice /Velemín - Ústí n.L./ V "cili" to stejně skončí na tý prvně jmenovaný v totální zácpě na snad nejfrek.křižovatce v UL....!!!O víkendu taky nic moc z UL na Zámek Kačina /dálnice Praha-HK/ pak přes město Kolín...V prac.den víc dál po dálnici a dolu.. /Již sem se zmiňoval/
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Crusy píše:Takže na XL funguje vše /ještě zkusit venku/,nové věci a ikony např.multimedia,MapShare /i s "odbočkami"/,výběr kurzoru...Jeden dotaz..jakou složku a podsložky vytvořit v adresáři na ty fotky a mp3???
Ahoj, právě jsem koupil ONE XL a chci nainstalovat NavCore8. Můžu poprosit o pomoc a radu kde co stáhnout a jak nainstalovat? Ty odkazy co jsou v úvodu diskuze bohužel nefungujou ... Díííky za pomoc ... Boris
Taky se vam zobrazuje po zapnuti TT v pravem hornim rohu "SE Version"???, Hodil jsem tam Navcore 8 (s menu emux30), menu vypada stejne jako na screenech na strane 1 a vse funguje jak ma. Je to OK?? Mam plnohodnotny Navcore 8?
TomTom ONE XL, Navcore 8.002.9117, RDS-TMC antena, 2GB SD Card Kingston, Western and Central Europe 805.1801
Boris:....Vůbec nechápu proč cituješ můj dotaz?,když se ptáš ty?!!A kdybys četl,tak je tam někde napsáno kde co hledat!! Ještě pro všechny "nováčky"..co mi píšou na SZ a pod. zprávy s obsahem kde mám stáhnout a chtěl bych návod a nejlépe hned v češtině...a nejlépe rovnou všechno najednou už nebudu vůbec reagovat!!Pomoc někomu to jo,ale chytráci co si sednou ke kompu a první co je napadne je výše jmenovaný dotaz.....
Jinak sem projezdil víkend a pozoroval chování navcore 8 a map 805.Vše bez problémů..rychlosti jsou už hojně doplněny i když jsem "dolaďoval",RDS-TMC z Ústí až do Kačiny /za Kolínem/..furt zelený terčík.I když na Hradecký dálnici mi to v sobotu ukázalo uzavírku v obou směrech,ale ani na jedné straně nebyla.Bylo vidět,že sem tam asi dělalo /možná v týdnu??/...Odbočování v pruzích..pruhy souhlasí,3D maká..Takže OK..
Crusy, nerozčilej se, nemá to cenu, já už to vzdal i s nějakým psaním sem... Ať napíšeš co napíšeš, stejně druhý den se někdo na nějakou pitomost zeptá,ikdyž už je tu o tom psáno 3x...
Jinak na té hradecké byla uzavírka, cca 14 svedeno do protisměru, dělal se povrch dálnice...
Tomtom 920, RDS-TMC, 4GB A-DATA SDHC
NavCore: 8.002
Mapa: Western_and_Central_Europe v.805.1801, Australia v.720.1838, North_America v.805.1801
Nokia 6500 clasic
Crusy píše:Boris:....Vůbec nechápu proč cituješ můj dotaz?,když se ptáš ty?!!A kdybys četl,tak je tam někde napsáno kde co hledat!! Ještě pro všechny "nováčky"..co mi píšou na SZ a pod. zprávy s obsahem kde mám stáhnout a chtěl bych návod a nejlépe hned v češtině...a nejlépe rovnou všechno najednou už nebudu vůbec reagovat!!Pomoc někomu to jo,ale chytráci co si sednou ke kompu a první co je napadne je výše jmenovaný dotaz.....
Mrzí mě, že jsem tě tak vytočil... neměl jsem to v úmyslu a po pročtení celého vlákna jsem skutečně našel, co jsem hledal... a doufám, že ten rar "Working_NC8_for_TT1XL" který byl ke stažení na tom anglickém fóru bude skutečně fungovat (podle toho, co se tam psalo, by alespoň mohl ...). Pokud snad někdo má s výše uvedeným špatné zkušenosti a ví o něčem lepším, budu vděčný za info, jinak budu jak mi TT dorazí nahrávat co jsem našel ... Boris