No asi jsem to napsal nesrozumitelně - zatím nejde o obsah, ale o strukturu stromu. Pokud dáte "Zobrazit jednotlivé kategorie", tak se nad kategoriemi zobrazí filtr (ten text: __str_XXX.YYY.ZZZ) stejně jako např. "Oblíbené kategorie". Dokud nedojde k jeho zrušení, tak jsou kategorie takto filtrovány. Větev "Ostatní" je trochu specifická - nejde sloučit - protože bude obsahovat všechny ostatní kategorie - to znamená, že momentálně ten odkaz není funkční - proto zobrazuje předchozí filtr.Jirásek píše:Henry, vím že to není v současné době podstatné, ale někde bude chybka.
Kategorii Vinotéky jsem přiřadil do sekce Nákupy - a je tam. Ale objevila se i v sekci Ostatní. To asi nebude dobře
Jinak vážení správci, příliš se nehrnete k tomu přiřazení do stromu.
EDIT: Tak je to trochu jinak. Nejsem si jist, zda to popíši srozumitelně. V Ostatních se mi zobrazují kategorie, které jsem prohlížel předtím. Jinými slovy, číslo ve "fitru" se nenačte nové, ale zůstává z naposledy prohlížené větve stromu.
IE 7
Ale jak jsem psal, nejdřív prodiskutujme strukturu stromu, zatím pouze Docent projevil přání o Pojišťovny, takže můžeme řešit, zda to dát do ROOTu anebo pod Banka (a tuto třeba přejmenovat na Financni_instituce) atp.