Jinak dneska jsem volal na tomtom kvuli te aktualizaci map a pan na lince mi rekl abych jen odpovedel na email co mi prijde a poslal kopii
faktury v pdf nebo jpg formatu ze to posle do holandska a ze mi to aktivuji tak cekam a pak napisu jak jsem dopadnul.
TomTom GO 920T,W a C europe 7.10
nokia N82
Octavia II 1.6 rv. 2007
joes píše:Jinak dneska jsem volal na tomtom kvuli te aktualizaci map a pan na lince mi rekl abych jen odpovedel na email co mi prijde a poslal kopii
faktury v pdf nebo jpg formatu ze to posle do holandska a ze mi to aktivuji tak cekam a pak napisu jak jsem dopadnul.
Taky jsem je o to žádal, naskenoval jsem jim doklad o koupi a odeslal. Teď to prý pošlou do Nizozemska ( proč je to tak složité ) na posouzení a potom mi dají vědět...
Neuveritelne mne prudi to neustali potvrzovani, ze vim o tom, ze cumet na tome behem jizdy muze bejt nebezpecny a podobny blbosti . Verim, ze sem blbej ja a jen sem si nevsim kde to vypnout Poradite mi prosim ?
Rosta píše:jeste jednou kdyz dam sluzby + tak se potrebuje spojit s telefonem kdyz dojde propojeni na 60% tak se zastaví a zepta se zda chci nastavit automaticky nebo rucne kdyz dam automaticky tak spojeni nenavaze a zepta se na rucni nastaveni. Dal nevim co delat
... stejny problem, ma nekdo reseni ??
Go 910 + SE k320i, ale to same mi dela i SE k750i chce to zadat rucne, pak na 60% nekonecne pripojovani
navcor v podpisu
dik za reakci
TomTom GO 910; Apl. 9.205; RDS-TMC - Maps: Western and Central Europe v855-2884 - Eastern Europe 855-2931 Citroen Xantia Break 2.0 HDi TomTom Kamarádi:oldjuhy@budweiserclub.net(4.7. - 18.7. 2008 Černá Hora/Chorvatsko)
Já u TTONENEW s tím problém neměl, provozuju to na SE K700i a N6230i, oboje mi začlo fungovat hned automaticky. Používám T-debile, mám aktivovanej GPRS i Internet. Skus poladit nastavení gprs na stránkách SE, příjde ti nastavení na operátora smskou. Nebo jestli to nechce kod na spárování 0000. Divný
Pánové zeptám se znovu,mám 920 z předinstalovanýma radarama Evropy ale poslední aktualizace těchto radarů je v den kdy jsem koupil TT tj 14.1.2008.Je možné že od té doby není žádná aktualizace nebo mám něco špatně nastaveno?Dík
Pánové chci se zeptat ohledně zapnutí TT920.Když ji chci zapnout tak musím držet podstatně déle cca 5 vteřin než se mi rozsvítí displej a pak to trvá také někdy i 15 vteřin než mi zmizí uvodní obrazovka TT a než naskočí navigace.Máte někdo podobný problém?Jinak navi pak funguje bez problémů,neseká se,vše ok je ty starty jsou moc dlouhé.Když jsem ji koupil tak to makalo krásně.Mám v ní staženo jen POI radarů ov2.Děkuji za případnou radu.