ATLAS v7
Moderátor: freewall
Re: ATLAS v7
Tak já mám lepší návrh - já Ostravu a okolí a VY zbytek republiky. Né teď vážně - pokud opraví vše co jim lidi pošlou, tak to bude aspoň malé zlepšení a lidé uvidí že to má cenu věnovat tomu trochu času.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
Jo to s tebou souhlasím, pokud to bude fungovat (zapracovávání zaslaných chyb) tak by se ty mapy časem mohly hodně zlepšit - jen by to asi chtělo častější aktualizace, o tom jsem si psal s jedním pánem z Picodasu a poměrně rozsáhle mi vysvětlil v čem je problém, ale prý se počítá do budoucna s nějakou změnou - např.nějaká forma pravidelných update se zahrnováním oprav od uživatelů, nebo tak něco...uvidíme - snad se dočkáme... ![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
Ja se budu snazit poslat co nejvice chyb vsude tam kde nejcasteji jezdim - to je okres Náchod.
![Pistolník :pistol:](./images/smilies/icon_pistolnik.gif)
![Pistolník :pistol:](./images/smilies/icon_pistolnik.gif)
-- Pozor! - otevřen nový obchod: http://www.domacitechnika.cz/
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
tak to jsme skoro sousedi - já se pohybuju na rychnovsku s častými výjezdy do Náchoda ![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
Garmin nüvi® 2597 LMT
Ahoj stáhl jsem si taky tu novou verzi mapy přímo z Garminu ale při instalaci se počítač sekne a je hotovo.Zkoušel jsem to už několikrát a pořad stejný výsledek.Jo a navíc pak musím ještě přeinstalovat Mapsource,protože nejde otevřít.Poradí mi prosím někdo co s tím prosím.
Á sorry už jsem to dal do kupy.
Chci se podělit o dnešní zkušenost - po dnešní aktualizaci AVG mi na více počítačích vyhodnotil antivir instalační soubor Atlasu v7 jako s přítomností trojského koně SHeur.BBPN. Buď shodný řetězec znaků nebo...
![Šílený :mad2:](./images/smilies/icon_sileny.gif)
![Šílený :mad2:](./images/smilies/icon_sileny.gif)
TomTom Via 135 Lifetime
Že by vir pro navigaci
No spíš shodná sekvence znaků - pokud ti nav neblbne![Zubení :zub:](./images/smilies/icon_zubeni.gif)
![Smích :haha:](./images/smilies/icon_smich.gif)
No spíš shodná sekvence znaků - pokud ti nav neblbne
![Zubení :zub:](./images/smilies/icon_zubeni.gif)
Garmin Nüvi 660
Není to vir pro navigaci, ale hlásí to přítomnost trojského koně SHeur.BBPN v souboru Atlas_Czech_v7NT.exe staženém z webu Garminu. Přitom o viru tohoto jména nemá ani ponětí jak přímo virová encyklopedie Grisoftu, tak Google... Takže se nám soudruzi z Grisoftu asi kapánek sekli
.
![Kladivo :-P](./images/smilies/icon_kladivo.gif)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.
![Hmm :hmm:](./images/smilies/icon_hmm.gif)
Takže znovu opakuju - po DNEŠNÍ aktualizaci... Předpokládám, že na aktuálního trojského koně nebudou mít hned záznam ve virové encyklopedii a stejně tak by mne nepřekvapilo, kdyby se jednalo o stejnou sekvenci určitého řetězce znaků. Je mi to fuk, instalátor nepotřebuju, AVG ho smazalo a vzhledem k nepotřebnosti takového souboru budu AVG preventivně věřit, ono jednou je lepší ten, podruhý jiný antivir, ale my co už s viry experimentujeme nějaký ten pátek víme, že ideální a nejlepší antivir neexistuje
Vir pro navi? Hmmmm nevím, v čem je prostředí Garminu, TT je linuxový, třeba se jednou dočkáme i toho![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Vir pro navi? Hmmmm nevím, v čem je prostředí Garminu, TT je linuxový, třeba se jednou dočkáme i toho
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
TomTom Via 135 Lifetime
Tak asi Grisoft se fakt někde sekl - nedalo mi to a projel jsem NB NODem a nic nehlásil (databáze je z dneška - takže taky nejnovější).
Garmin Nüvi 660
Ano, když kdysi začínal celkem povedený virek Sasser, tak Grisoft hlásil taky o 2 dny dřív než NOD, takže vážně tohle jako argument neberu
ale nechci tu rozjíždět flame s porovnáváním antivirů, je klidně možné, že nějaký ten řetězec se shoduje, to se stane, jen jsem radši upozornil. Ono na co mít instalátor na disku, když to máš nainstalované...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
TomTom Via 135 Lifetime
Ahoj prosím o radu proč nejde aktualizace Atlasu 7 pro StreetPilot c 510 od GE Bank poradte prosim. Hezky den přeji ![Smutný :(](./images/smilies/icon_smutny.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_smutny.gif)
DObrý den, mám Nuvi 660, byla předistalovaná TOPO 1.2 po naistalování Atlasu 7 už topo v navigaci nevidím, to má ten Altas 7 uz Topo v součásti?
Už se to řešilo mockrát, při nahrávání map do zařízení z MapSource musíš mít vybrány obě mapy. Vybereš Atlas 7, označíš vše a přepneš na Topo, označíš vše a pak obě pošleš do zařízení. Pokud máš těch map více tak vždycky musíš vybrat všechny co chceš mít v zařízení
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan