Já ale potřebuju podporu pro ZIP na servru - web je na ceskyhosting.cz a tam jsem s čtením PHP souborů krátký
Těch problémů je víc: nejen křovákův formát souřadnic, čtení a analýza ZIPu, ale také UTF8 kódování či CRON a hlavně teda to automatické vytváření popisku. A k tomu bych tady chtěl rozvinout diskusi: Dejme tomu, že budu mít tabulku s těmito hodnotama (vybral jsem jen některé z
http://www.policie.cz/doprava/xml/popis.txt ):
ID, TYP, PLATNOST_OD, PLATNOST_DO, POPIS, UPRESNENI, OD_NAZEV, OD_KM, OD_SOURADNICE_X, OD_SOURADNICE_Y, DO_NAZEV, DO_KM, DO_SOURADNICE_X, DO_SOURADNICE_Y, SMER. Pro tyto hodnoty jsem vytvořil tabulku, ale samozřejmě ne všechny parametry se budou v ov2 používat (např. OD_KM a DO_KM bych později u dálnic využil ke zjištění souřadnic přes kategorii CZ-Dalnice_km).
Takže první můj návrh na popisek: TYP - "Dopravní omezení" nebo "DO", jak navrhoval Milan bych tam vůbec nedával - protože tam bude vždy nějaké dopravní omezení z podstaty věci. PLATNOST_OD bych tam taky nedával - málokdy tam jsou věci dopředu (schválně jsem se díval, protože v sobotu jedu na letiště do Brna a jedu přes Šternberk, kde se zrovna jede ECCE HOMO a uvedené to tam není...možná v některém z předešlých dnů), PLATNOST DO bych tam dal na první místo ve formátu: DD.MM-HH:MM. Jedná-li se o úsek, tak zatím "(1)", resp. "(2)". Za tím mezeru, pak prvních 12 písmen z NAZEV_OD (resp. NAZEV_DO) pak pomlčku a do 63 znaků POPIS, co se vejde. UPRESNENI ani SMER bych tam nedával. Co vy na to?
Jinak stahovaný ov2 soubor by obsahoval pouze záznamy, kde jsou uvedené souřadnice (moc jich tam nyní není - POZDĚJI alespoň kilometr a označení dálnice) a kde PLATNOST_DO je větší než aktuální čas serveru.
Termín vyhotovení: 1-2 dny poté, co se shodneme na formátu popisků,
Aktualizace a automatická tvorba ov2: co 15 minut
Adresa ov2 (zřejmě): http://poi.benekov.com , poi.benekov.cz, poi.benekov.sk, poi.benekov.se, poi.benekov.ie, poi.benekov.org, poi.benekov.net, poi.benekov.pl, poi.benekov.at, poi.benekov.ch - stačí si vybrat, nic z toho ale zatím není funkční
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
8)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)