Hele, nejdou vám blbě hodiny?
Hele, nejdou vám blbě hodiny?
O 30 minut napřed? Viz čas u mého příspěvku...
Re: Hele, nejdou vám blbě hodiny?
Moje PC ukazuje 20:29...
EDIT: ... a u příspěvku se objevilo 20:27, takže blbě jsou, ale rozhodně ne o 30 minut. Zkuse se podívat, co máš v nastavení .
EDIT: ... a u příspěvku se objevilo 20:27, takže blbě jsou, ale rozhodně ne o 30 minut. Zkuse se podívat, co máš v nastavení .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Taky jsem se divil, než jsem zjistil, že nemám vypnutý letní čas v nastavení webu.
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Už tam mám zase 20:26!!!
Docent to psal dřív než má u příspěvku
Ach jo... Uživatelský panel, nastavení, Časové pásmo UTC + 1, A, Platí letní čas: Ne.Jivl píše:Už tam mám zase 20:26!!!
Nikolivěk, Docent má čas na PC seřizovaný z time serveru v internetu .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ne ne ne, docente!
Jednak mám čas kompu OK a jednak žádný změny letního času ani pásma nejsou posunuté o 30 minut! Takže je cosi špatně
Jednak mám čas kompu OK a jednak žádný změny letního času ani pásma nejsou posunuté o 30 minut! Takže je cosi špatně
Tý jo,
teď je to hodina rozdílu! Že bys měl pravdu? Kde to mám zkontrolovat? Podle "Frankfurtu" 18:50, dle času u mé poslední zprávy o hodinu víc!
P.S.: U jiných fór mi časy sedí.....
teď je to hodina rozdílu! Že bys měl pravdu? Kde to mám zkontrolovat? Podle "Frankfurtu" 18:50, dle času u mé poslední zprávy o hodinu víc!
P.S.: U jiných fór mi časy sedí.....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, mě to sedí. Nemáte v uživatelském panelu zaškrtnuto Letní čas? A časové pásmo má být UTC+1. Záložka Nastavení.
Nyní je na mém PC 19,07, ale netvrdím, že mám čas na PC OK.
EDIT - tak se to u mne rozchází o cca 2 min , čas jsem si seřídil .
Nyní je na mém PC 19,07, ale netvrdím, že mám čas na PC OK.
EDIT - tak se to u mne rozchází o cca 2 min , čas jsem si seřídil .
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jestli sis seřídil svoje PC, tak tos provedl blbě, jak píšu výše, mám čas seřizovaný z internetu a rozchází se mně to taky o 2 minuty, tudíž špatně jde zdejší server .