Jak dostat radary do Actis 3 ???
Moderátor: eidz
Jak dostat radary do Actis 3 ???
Mám nově koupenou navigaci Actis 3 s Pocket Navigatorem 7 (verze 7.2.23). Z poi.cz stáhnu ov2 soubory s radary a pomocí POI Convertoru je předělám na csv (PN ov2 neumí). V programu diggerQt pak tyto csv soubory konvertuji na mca soubory, se kterými by si už Actis 3 měl poradit. Finální krok by pak měl být přenos mca souborů do adresáře import na paměťové kartě navigace.
Někde je ale chyba. PN se tváří, jako že soubory s radary má, funkce alarmu na radary lze aktivovat. V praxi ale ikony radarů na cestách zobrazeny nejsou ani zvukové varování se neozývá.
Mohl by mi někdo poslat opravdu funkční soubory mca??? Hrabu se s tím už strašně dlouho a výsledek nulový...
Někde je ale chyba. PN se tváří, jako že soubory s radary má, funkce alarmu na radary lze aktivovat. V praxi ale ikony radarů na cestách zobrazeny nejsou ani zvukové varování se neozývá.
Mohl by mi někdo poslat opravdu funkční soubory mca??? Hrabu se s tím už strašně dlouho a výsledek nulový...
Re: Jak dostat radary do Actis 3 ???
Já dostal do Actis 3 radary nasledovně. Stáhnul jsem si radary na stránkách http://www.gps-support.eu, pro jejich stahování je nutná registrace. Soubory mají příponu csv. Spojení všech radaru do jednoho souboru csv jsem provedl v programu PoiEdit a nasledně přes program diggerQt převedl do formátu mca. V programu diggerQt je třeba nastavit coordinate system na dd°mm´ss.s" dále se musí zaškrtnout speed cameras. Radary mi fungují skvěle i se zvuky. Soubor radarů ve formátu mca pro 11 zemí má velikost asi 700kB v csv asi 2MB.
-----
Naposledy upravil(a) prdelka dne 16.3.2008, 21:09, celkem upraveno 1 x.
------
Naposledy upravil(a) znovy dne 15.3.2008, 9:19, celkem upraveno 1 x.
-----
Naposledy upravil(a) prdelka dne 16.3.2008, 21:03, celkem upraveno 1 x.
--------
Naposledy upravil(a) znovy dne 15.3.2008, 9:20, celkem upraveno 1 x.
Čím to, že třeba na Autorevue se nikdo nechlubí, jak se prohání po silnicích v ukradeném autě ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
pro znovy a prdelku.
Pánové, Docent má naprostou pravdu, vaše příspěvky jsou již na hranici pravidel tohoto fóra. Prosím, zanechte podobných diskuzí. Chlubit se nelegálním užíváním SW na tomto fóru nemusíte.
Pánové, Docent má naprostou pravdu, vaše příspěvky jsou již na hranici pravidel tohoto fóra. Prosím, zanechte podobných diskuzí. Chlubit se nelegálním užíváním SW na tomto fóru nemusíte.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jednou bylo řečeno,že tady se nikdo o nelegálním SW nebaví,a ani ho nenabízí atd atd....Takže se o tom jděte bavit jinam.