NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7
NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7
Zdravím a mám následující prosbu:
Na navigaci NAVIGON 7100 dle vyjádření výrobce nelze povést aktualizaci map,protože sw tohoto přístroje je MN6 a nyní se mapy
vyrábějí pro sw MN-7.A také takovou mapu mám zakoupenou.Výrobce také sdělil že přechod u této navigace z MN-6 na MN-7 není
možný.Může mi někdo poradit ?Přece navigaci která je stará 3tí rok nezahodím k vůli tomu že nejde provádět upgrade.
Děkuji předem za pomoc.
Na navigaci NAVIGON 7100 dle vyjádření výrobce nelze povést aktualizaci map,protože sw tohoto přístroje je MN6 a nyní se mapy
vyrábějí pro sw MN-7.A také takovou mapu mám zakoupenou.Výrobce také sdělil že přechod u této navigace z MN-6 na MN-7 není
možný.Může mi někdo poradit ?Přece navigaci která je stará 3tí rok nezahodím k vůli tomu že nejde provádět upgrade.
Děkuji předem za pomoc.
Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7
Zdravim, aktualizace pro MN6 normalne vychazi dal. Ja pouzivam Navigon 2110, ktery ma rovnez software MN6. Trosku jsem progoogloval net a mam jiz novemapy Q4 2010 vcetne RealityView.
Moc děkuji za informaci,ale ještě poprosím kam se podívat na možnosti ?
Ahoj, také mám 7100 s softíkem MN6.5 a nemůžu nikde najít aktuální mapy, poslední funkční které jsem sehnal jsou z roku 2009 nemáte náhodou někdo nějaký typ?
Díky moc
Díky moc
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Asi nejlépe ZAKOUPIT, nebo to u Navigonu nejde? Jinak toto vlákno je o přechodu z MN6 na MN7, nikoliv o zakoupení mapy. Prosím číst http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=2758 Vím, je to namáhavé, nicméně účelné.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
No právě že nejde, protože mám v navigaci MN6 a v Navigonu mi řekli at jim jí pošlu, že mi za 1000 přehrají firmware na MN7 či co, abych mohl používat aktuální mapy, a to s mi nechce, nikdo mi neřekl, když jsem si kupoval navigaci, že si krom map budu muset ještě nechávat každých pár let přehrát softík a ještě si za to nechají zaplatit, to fakt ne!
Tak že jestli víte o tom jak se z firmware 6 nebo 6.5 dostat na firmware 7 nebo vyšší a nemusím to posílat těm nenažrancům, tak dejte vědět. Díky moc
Tak že jestli víte o tom jak se z firmware 6 nebo 6.5 dostat na firmware 7 nebo vyšší a nemusím to posílat těm nenažrancům, tak dejte vědět. Díky moc
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Neznám podrobně firemní politiku Navigonu, ale jestli mají update firmware placený, pak jsi s podobnou žádostí na tomto fóru špatně. Podobné rady by byly v rozporu s pravidly.
Pokud se mýlím (ohledně autorských práv Navigonu na SW), moje omluva.
EDIT: Dle webu navigonu.cz http://www.navigace-navigon.cz/products ... freshmaps/ by, snad, neměl být problém zakoupit mapy na 7100 pomocí aplikace Navigon Fresh
Pokud se mýlím (ohledně autorských práv Navigonu na SW), moje omluva.
EDIT: Dle webu navigonu.cz http://www.navigace-navigon.cz/products ... freshmaps/ by, snad, neměl být problém zakoupit mapy na 7100 pomocí aplikace Navigon Fresh
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Také neznám jejich politiku ani obchodní podmínky, ale domnívám se, že by to nejspíš bylo proti jejich přesvědčení vzhledem k tomu že si chtějí nechat zaplatit za to abych si mohl nainstalovat mapy, které samo taky musím zaplatit. Mapy mi nevadí, s tím se samo ta navigace kupuje, ale nikdo mi neřekl, že za 3 roky musím aktualizovat navigaci za 1000Kč abych mohl mít novější mapy...
No nic, tady mi nejspíš neporadíte, ale díky za reakce a váš čas.
Do ted jsem byl s Navigonem maximálně spokojený, nejlepší navigace co jsem měl, ale tohle mi tak překvapilo, že bych si jí už nikdy nekoupil...
Ještě jednou díky
Jirka
No nic, tady mi nejspíš neporadíte, ale díky za reakce a váš čas.
Do ted jsem byl s Navigonem maximálně spokojený, nejlepší navigace co jsem měl, ale tohle mi tak překvapilo, že bych si jí už nikdy nekoupil...
Ještě jednou díky
Jirka