tom tom one new
-
- Kontaktovat uživatele:
tom tom one new
Ahoj, chtel bych se vás, zkušených, zeptat jake mate zkušenosti s toto navigací popřípadě jake ma nedostatky... Děkuji za radu , v sobotu se ji chystam koupit...
TTONew
Používám TT One New již skoro půl roku a max spokojenost. Jezdím nejvíce po ČR a tam jsou mapy OK. Pořizoval jsem ho hlavně na upozornění na pasti na cestách a díky uživatelské přístupnosti ( a POI.cz) mi usnadńuje cestování. Vřele doporučuji.
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Používám TT One New již pár měsíců a jsem velmi spokojen. Vyplatí se vyšetřit si trochu času a trošku se o svůj nový TT více zajímat. I tento skvělý web ti jistě otevře oči
TT One New je za ty peníze skvělá koupě a vykoná skvělou službu, je třeba si zajistit aktuální mapy, dovybavit poi a je to....vyzkoušeno po ČR, Německu i Slovensku. Doporučuji.
![SHOCK! :shock:](./images/smilies/icon_tyyjo.gif)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na geocaching zcela nevhodné. Usazuje Tě to na silnici a mimo ni se špatně orientuješ. Můžeš se k místu pouze přiblížit, ale jinak musíš použít nějakou ručku.
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
kildamirek píše: ještě by sem se chtel zeptat, jestli neexistuje nejaky programek ktery by ukazoval souradnice kde se prave nachazim , popřípadě jak by se dal s touto navigací dělat geocatching...
taky sem puvodne chtel TT one new, ale nakonec sem koupil garmin nuvi 300. Na cestach zhruba stejne jako TT, navic s TOPOmapou (byla predinstalovana pri koupi) se da pouzit i do terenu (vydrz cca4h) na geocatching. Mapa obsahuje i vrstevnice, polni cesty, turisticke stezky atp.
Tak si radsi ujasni, na co vsechno chces GPSku pouzivat, at pak nejsi zklamanej... 8)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Zkušený to zvládaj, je to několik úkonů.
Já to nezvládám
, pouze si snažím zapamatovat, kde to pokud možno přesně bylo, a potom podle leteckých map dohledávám. Když si nejsem jistý, tak radši držím hubu. To nemyslím na nikoho nijak špatně, ale nechci dělat zmatky.
Už jsem jich tady nadělal dost, že![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
Já to nezvládám
![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Už jsem jich tady nadělal dost, že
![Tleskot :?:](./images/smilies/icon_tleskot.gif)
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
- Kontaktovat uživatele:
děcka ahojte
, nainstaloval sem si do sve navigace program tipmaster, ale nelibil se mi tak sem ho odstranil... odstranil sem ho tak že sem otevřel složku tomtom , ( nedelal sem to přes tt home) a klikl sem pravym tlacitkem mysi na slozku tipmaster...a dal odstranit... ted ale kdyz v mem tomtomu najedu do menu tak tam je stale ikonka tipmasteru, prám se tedy jak se dá odstranit.???? díky za rady PS: jsem jeste začátečník tak prominte že vas otravuju takovejhlema banalitama...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)