Nechci jim kecat do kšeftu, ale možná, kdyby to bylo obráceně. Určitě by se to pak víc kupovalo u zdroje, než na Rapidu. A lidovka to teda určitě není. Nemyslím si, že by na opravě mapy bylo víc práce, než na nové.
Jo? Tak to mně potom vysvětli, proč se kradou programy za pár dolarů... Já už jsem třeba alergický na idioty, kteří se v podpisu chlubí Diamondem nebo něčím podobným a přitom shánějí "vyléčenou" verzi třeba Softick Card Exportu... Ale to jsme zas OT a Jirásek nám to smaže .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Vidím v podpisu Jiráska, že má TomTom ONE XL 8.010 + TMC + EE v720.1802 - mám to samé. Přes TOMTOM HOME sice vidím ke stažení mapy. ale když si kliknu na Další informace u kterékoli mapy, tak mi to všude nabízí verze 725. Zřejmě Eastern Europe doposud v osmičkové verzi není. Prosím Jiráska o odpověď, zda mu to nabízí něco jiného než mě. Díky moc.
S pozdravem Tonny TOM TOM ONE XL, apl. 8.010, mapa Eastern Europe v720.1802, RDS TMC Traffic Receiver 4V00.112, SD Card 1GB
A stále tam nemají pokryté Rumunsko (teda kromě hlavních tahů, které ale jsou úplně k ničemu) , přitom Navteq má Rumunsko už nějaký ten pátek celkem slušně zmapované.