Tak sem to málem koupil ve El.Worldu,taky poskladaný skoro za litr.Proto jsem se rozhodl popátrat a hle.....toť výsledek
Jinak ty folie jsou fakt dobrý.Nejsou jak ty orig.,jsou tvrdší a drsnější,ale dobře je vše vidět.Za ty necelý 3 pětky...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
No pokud se týká folii, ja osobne pouzivam jedine folie Brando a ve srovnani s obycejnyma po nekolika dnech provozu (videl jsem na jinem zarizeni) je rozdil znacny. Ale i levna muze byt dobra
slofik1 píše:Zkušení pánové,někde jsem četl že si někdo předělal kabel RDS na anténu v aztě,jde to?Připadá mi nyní ten kabel zavěšený na přísavkách jako opičárna v autě a chyták pro policajty.Má to někdo předělané?
Rychj píše:A ono když natrefíš na blba, tak tě sejme i za tu navigace na okně...
za navigaci na okně tě sejmout může. A ty na oplátku můžeš uvést námitku, že se ti policista zdá pod vlivem alkoholu a on musí do 3 hodin na krevní testy
Doporučuju ovšem námitku uvést až do protokolu až budeš podepisovat pokutu která má už stanovenou částku (nedá se dodatečně měnit), protože tím dotyčného policistu MOC naštveš....
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
Western and Central Europe 715.1703 legal
Ahoj všem.Chtěl bych se zeptat na radary v TT920 které jsou již předinstalovány jestli se nechají nějak aktualizovat.Radary v ČR si aktualizuju tady na POI ale radary které jsou v TT z evropy neumím.Jde to nějak?Dik
ahoj všem, mám takový odlišný dotaz. Dnes jsem koupil navigaci tomtom go 920 a jak je v baleni to dalkove ovladaní tak mi nejde zaboha otevrit abych mohl vlozit baterie.jsem jediny kdo ma s tim problem? diky za vsechny rady!
TomTom GO 920T,W a C europe 7.10
nokia N82
Octavia II 1.6 rv. 2007