Navigator 5 i 6 v PDA
Navigator 5 i 6 v PDA
Může mi někdo poradit, jak mít obě verze v N 560 naráz? Mám některé mapy jen pro 5 a další pro 6.
P.S.: Forum jsem prohledával, ale marně.
Díky.
P.S.: Forum jsem prohledával, ale marně.
Díky.
Re: Navigator 5 i 6 v PDA
POdle me je tohle uplny nesmysl... Proc chces mit verze map pro TT5, kdyz jsou stary jako Jeruzalem?? Logicky mi vychazi TT6, jelikoz tam jsou nejaktualnejsi mapy..
Pětkové mapy??? Ježišmarjá,vždyť jsou dva a více roků staré...!!!
No a co, na mapách Seznamu jsou taky historické mapy a staré fotomapy, třeba někdo potřebuje vědět, kudy se jezdilo dřív .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Jo,tak to s tebou souhlasím.Fotomapy na seznamu a atlasu mají super zpoždění......V domě bydlíme již 4 roky.Na seznamu je rozestavěná stavba,na atlasu jen cesta v poli......
Ale ale, pánové. Původně jsem na vaše invektivy vůbec reagovat nechtěl....
Samozřejmě vím, že pětkové mapy jsou out. Ale máte-li mapu Kanady a jezdíte tam jednou ročně, tak se vám nechce utrácet za šestkové. A že by tam těch změn bylo tolik, že bude nepoužitelná, o tom pochybuji.
Spíše bych čekal radu, jak to nainstalovat spolu.......
Samozřejmě vím, že pětkové mapy jsou out. Ale máte-li mapu Kanady a jezdíte tam jednou ročně, tak se vám nechce utrácet za šestkové. A že by tam těch změn bylo tolik, že bude nepoužitelná, o tom pochybuji.
Spíše bych čekal radu, jak to nainstalovat spolu.......
Rada není.A nebude....Nejde to.Pětkový nevidí šestkové mapy.Snad šestkový a k němu tu pětkovou mapu.Ale mám pocit,že to bude taky na levačku....
No konečně alespoň konstruktivní odpověď.
Je mi jasné, že mapy 5 v šestce a naopak asi chodit nebudou. Ale proč nemít v PDA nahraný Navigator 5 a 6 dohromady? A jen si přepínat. To jestli jde (a jak) mne zajímalo....
Je mi jasné, že mapy 5 v šestce a naopak asi chodit nebudou. Ale proč nemít v PDA nahraný Navigator 5 a 6 dohromady? A jen si přepínat. To jestli jde (a jak) mne zajímalo....
Hm, tak já dneska dospěl k opačnému zjištění... Na mapě Atlasu prodejna Plus stojí (ale je blbě označená, ve skutečnosti je to budova v polovině mezi vyznačenou polohou Plus a kruhovým objezdem) a vedle je kruhový objezd, na mapě Seznamu je prodejna Plus rozestavěná a po kruhovém objezdu ani památky...Gumajz píše:Jo,tak to s tebou souhlasím.Fotomapy na seznamu a atlasu mají super zpoždění......V domě bydlíme již 4 roky.Na seznamu je rozestavěná stavba,na atlasu jen cesta v poli......
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .