Scorpio_cz píše:Doplnění :
1) MapSettings.cfg je sice součástí mapy, ale jako konfigurační soubor ho vytváří a čte NavCore. Stává se, že
starší/novější NavCore neumí zpracovat MapSettings.cfg od svého předchůdce a dojde ke ztrátě těchto informací.
2) Kopírování MapSettings.cfg mezi různými mapami stejného regionu (při zachování verze navcore) většinou funguje.
Nezkoušel jsem ale přenést MapSettings.cfg do mapy jiného regionu (třeba US, Austrálie).
3) Pokud se oblíbené ztrácejí častěji, je možné pomoci POIEdit konvertovat MapSettings.cfg na .ov2 soubor.
Ten se pak v TomTom chová jako vlastní kategorie POI (lze mu dát i ikonu) a je možné ho bez omezení
kopírovat z mapy do mapy - tato vlastní kategorie přežije i aktualizace / pokusy s NavCore
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
Muzu jen dat vlastni zkusenosti:
1) prechazel jsem z NC8.351 na NC9.004 a Oblibene zustali v poradku
2) prechazel jsem z WCE835 na WCE840 a po zkopirovani MapSeting.cfg Oblibene zustali v poradku. Kopirovat MapSettings.cfg z napr. WCE do mapy jiného regionu (třeba US, Austrálie) je samozrejme blbost, protoze Oblibena body v Evrope tezko muzes najit v Americe ci Australii
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
3) udelaz z Oblibenych POI ne kazdemu muze vyhovovat, me to take nevyhovovalo, i kdyz kdyby to nekomu neslo, lepsi neco nezli nic.