![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
mapy 835
Re: mapy 835
Přesně tak, mam taky nekolik svych kategorii BZ a nemam nikdy problem... Je to nekazen, ze to musim takhle delat, ale uz to tak delam cca 2 roky a nevadi mi to... ![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
- Scorpio_cz
Obvykle to dělám tak, že si mapsettings.cfg otevřu jako "ov2" soubor (prostě hrubou silouurban1973 píše:A poradíš prosím jak mám oblíbené položky dostat do nové mapy pomocí Poiedit??? Díky!
![Šílený :mad2:](./images/smilies/icon_sileny.gif)
Pak z něj vymažu duplicitní POI (domov, oblíbené, poslední cíle ... velmi často je tam jeden a ten samý bod víckrát)
Tento pročištěný výsledek uložím jako například "MojeOblibene.ov2"
Výsledný soubor vlastních bodů zájmu MojeOblibene.ov2 nakopíruju do každé složky s mapou kde je chci mít.
Jo a úplně ve finále si na poi.cz vyberu nějakou "cool" ikonu, stáhnu, pojmenuju MojeOblibene.bmp, a nakopíruju tamtéž.
Pak už jenom jezdím a jezdím
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
Naposledy upravil(a) Scorpio_cz dne 12.9.2009, 8:43, celkem upraveno 1 x.
No já mám Western and Central Europe v.835.2419 a také mi to hlásí, že nemám novou mapu a mám zakoupit předplatné.Crusy píše:No novější ???...Mrkni na IQ Route atd......
![To nemá cenu!!! :zed:](./images/smilies/icon_zed.gif)
TomTom GO 920T, Apl. 9.103.539753.2 (emuX30), Boot.5.5259, RDS-TMC 4V00.013, akt. držák BRODIT, microSDHC- SanDisk 8GB, Maps : Western and Central Europe v.885.4009 + North America
Na půl chápu... Co to znamená hrubou sílou???Scorpio_cz píše:....Obvykle to dělám tak, že si mapsettings.cfg otevřu jako "ov2" soubor (prostě hrubou silou)....
- Scorpio_cz
PoiEdit při otevírání souboru vypíše podporované formáty a filtruje soubory, takže mapsettings.cfg není vidět.
Do tohoto okénka je nutné vložit celou cestu k souboru včetně jména (tedy c:\data\mapsettings.cfg například).
Druhá možnost hrubé síly je přejmenovat mapsettings.cfg na mapsettings.ov2 - komu jak se co chce![Blázen :blazen:](./images/smilies/icon_blazen.gif)
Do tohoto okénka je nutné vložit celou cestu k souboru včetně jména (tedy c:\data\mapsettings.cfg například).
Druhá možnost hrubé síly je přejmenovat mapsettings.cfg na mapsettings.ov2 - komu jak se co chce
![Blázen :blazen:](./images/smilies/icon_blazen.gif)
A co takhle použít klasický postup - na souboru mapsettings.cfg klikneš provým tlačítkem myši, vybereš "otevřít v programu" a přiřadíš poiedit............
TT XL IQ, Navcore 9.061,Central and Eastern Europe 865.3245,