Předpis o měření schválen
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Předpis o měření schválen
Samozřejmě že nelze, pokud někdo odmítne pokutu zaplatit, protože tam nebyla cedule, tak je v právu. Nedávno jsem někde našel, že pár lidí odmítlo zaplatit, protože úseky sice označeny byly, ale neschválenými cedulemi, a nikdo to už po nich nechtěl.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vybírají na NEOZNAČENÝCH úsecích, neplatit. Porušení zákona. Dokonce značky MUSÍ být přenosného charakteru, nikoliv pevně nainstalované. Takto to platí zatím, hlavy pomazané (parlament) uvažuje o změně.
Mimochodem MP to ví, ale zkouší to.
Toto vše platí pouze pro MP, nikoliv pro státní policii. Ta může měřit kde se jí chce.
Mimochodem MP to ví, ale zkouší to.
Toto vše platí pouze pro MP, nikoliv pro státní policii. Ta může měřit kde se jí chce.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Asi by stálo za to nějak si rozdělit ta místa a ověřit, zda jsou v mobilních radarech..... protože jinak bychom mohli potkat Gumajze, jak pomalým krokem kráčí k lesu s konopným provazem v ruce .... takže Gumídku navrhuji, abys "stálicím" přidělil kus a je to
Naposledy upravil(a) freewall dne 28.8.2009, 13:54, celkem upraveno 1 x.
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Doci, vzhledem k tomu, jak jsi akurátní, bych si dovolil malé švestičky z naší zahrádky, malinkaté upozornění na tvoje "pod čarou" - "Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem" - (nejen) na tomto fóru je prosím vložená věta, takže před i za čárka.
Jsem přesvědčený, že to víš a zrovna, když jsi to psal na tebe promluvil nějakej v_l a spletl tě . Taky se mi to občas stane
Jsem přesvědčený, že to víš a zrovna, když jsi to psal na tebe promluvil nějakej v_l a spletl tě . Taky se mi to občas stane
Sygic, TT One mobile
Já bych ještě napsal čárku sem: "...jsi to psal, na tebe..."freewall píše:Jsem přesvědčený, že to víš a zrovna, když jsi to psal na tebe promluvil nějakej v_l a spletl tě. Taky se mi to občas stane.
Pravdu díš.... nikdo není dokonalý
Sygic, TT One mobile
Sousede , se obávám, že s tou vloženou větou nemáš pravdu.
Věta v mém podpisu totiž původně zněla "Příspěvky některých uživatelů na tomto fóru jsou toho jasným důkazem", leč pak jsem si uvědomil, že procento debilů je na všech fórech +- stejné, takže jsem tam vložil ono "nejen", aby se uživatelé registrovaní jen na tomto fóru necítili dotčeni .
Věta v mém podpisu totiž původně zněla "Příspěvky některých uživatelů na tomto fóru jsou toho jasným důkazem", leč pak jsem si uvědomil, že procento debilů je na všech fórech +- stejné, takže jsem tam vložil ono "nejen", aby se uživatelé registrovaní jen na tomto fóru necítili dotčeni .
Tak to vypadá, že jsem narazil... ALE - pokud vypustíš to s tou závorkou, tak je to v pohodě, ale vložením toho "nejen" se celá ta část stala vloženou, protože, když teď celou tu část vypustíš, tak zbytek nepostrádá smysl.... ale to je pro češtináře a navíc jsme už OT.
O.K. beru zpět připomínku , ale nějak v těch vložených větách zapadlo to hlavní - zda si rozebereme ty znovuměřené úseky..... Viléme, Hynku.. Gumajzy co ty na to ?
O.K. beru zpět připomínku , ale nějak v těch vložených větách zapadlo to hlavní - zda si rozebereme ty znovuměřené úseky..... Viléme, Hynku.. Gumajzy co ty na to ?
Sygic, TT One mobile
Tak to tady čtu o novém systému měření rychlosti městskou policií, a nevím, co mám na to říci. Vůbec netuším, jak bychom to měli udělat, když některé úseky jsou dost dlouhé, to tam jako píchneme doprostřed ikonu mobilní měření....?? A první hnidopich, který pojede okolo, a budou měřit o padesát metrů dál mne seřve, že je to blbě umístěné.....Já bych měl návrh, ale ten asi neprojde. Já bych většinu mobilních radarů v Praze smázl a zadal tyto. Protože česká policie na měření nemá moc času, a ráda to nechá na měšťákách.....Opírám se o počet mobilních radarů v Praze. Máme jich 150. Míst měření uveřejněných je 100. Co vy na to ???? Udělám kontrolu, výmaz těch, které nejsou uvedené, a posunutí těch uvedených někam zhruba doprostřed těch vypsaných úseků. Chtěl bych nějaké reakce.....Dělat další kategorii je nesmysl, jen bychom vyrobili chaos. Tímto řešením bychom udělali čistku(aspoň v Praze), a vyhnuli bychom se reakcím, že někdo někde neviděl polici měřit tři roky atd atd.....
A ještě to vylepším tím, že ohlásím začátek tohoto procesu, od té doby ať nikdo nestahuje mobilní radary a nechá si původní, a pak ohlásím dokončení, a od té doby už by to bylo ok. Počítám, že bych na to potřeboval maximálně týden....Já pár dnů počkám, jestli by s tím většina souhlasila, a pokud ano, tak se do toho pustím....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Gumajzi, určitě lze udělat pořádek. Jenom s tou státní policií je trochu problémek. Jsou místa, kde měšťáci de facto nejsou, ale státní si tam ráda stoupne. Sice jenom tak 1x měsíčně.
Ale jsem pro výmaz a korekci. A ty oblíbená místa "státní" pak můžeme postupně obnovit/dodat na základě osobních zkušeností. Třeba u nás na Suchdole vzhledem k "válce" s městem se MP moc neukazuje, ale státní tu občas na Kamýcké dělají razii. I když přiznávám, nyní přes léto jsem je tu neviděl. To samé v Podbabě u přívozu.
Ale jsem pro výmaz a korekci. A ty oblíbená místa "státní" pak můžeme postupně obnovit/dodat na základě osobních zkušeností. Třeba u nás na Suchdole vzhledem k "válce" s městem se MP moc neukazuje, ale státní tu občas na Kamýcké dělají razii. I když přiznávám, nyní přes léto jsem je tu neviděl. To samé v Podbabě u přívozu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Takhle jsem to přesně myslel. Já bych totiž nejradši celou Prahu smázl, a zadal jen ty místa vypsaná. A potom na základě zkušeností zadat těch pár míst, kam si stoupá česká policie. A těch zase tolik není.....protože už jsou zadaná celkem nesmyslná místa měření a je potřeba v tom udělat pořádek....tak od kdy se mám do toho pustit, ještě sjednotíme postup, co a jak, a já jdu do toho....
Mám zvednutou pravici jako že pro a jako že pomohu, pokud bude třeba
Sygic, TT One mobile