Ale Gumajz ja to preci chapu, ale je blbost aby jedni hromadne tyhle tabule zadavali ( a i ja sem byl mezi nimi, když je v manualu "zadat") a druzi je zase hromadne rusili pac vi ze z toho nic nehrozi. Pak to tam zase Ti co vidi manual a "ANO" opetovne zadaji a tak porad dokola.
Tak rekneme ofiko tohle "NE" a ty co jsou už zadané pomalu smažme. Ale držme jednu linii.
Ne, nepřemýšlíš blbě.
Já o tom také přemýšlím - už dlouho a pokud by bylo jen na mě, já bych VŠECHNY cedule které ukazují rychlost z databáze vymastil. Bylo by to naprosto jednoduché, jednoznačné a čisté řešení. Podle mě už jen to že tam ta aktuální rychlost je vidět, je dostatečné. Teď v tom mám celkem hokej, za tři dny zase odjíždím a na nějaké vyřešení se času nedostává.
Pokud někdo ignoruje viditelné upozornění že vjel do obce rychleji než by měl, je to trouba a ignorant.
Možná by se mohlo udělat nějaké nezávazné hlasování, jímž by vedení nebylo vázáno, ale mělo by představu jaký má názor většina uživatelů. Jenom taková myšlenka v běhu...
Skutečných stacionárů je sice poskrovnu,ale jsou.Pokud jsou tabule zařazeny mezi stacionáry tak degradují ty pravé od kterých opravdu hrozí nebezpečí případného flastru.
Určitě NE.
Jak jsem psal výše, je to jenom průzkum, nezávazné hlasování. Konečné slovo musí dát admini - vedení stránek. Navíc bych si přál, aby hlas lidu byl silný a jednoznačný. Ať tak, či tak. Minimálně sto účastníků hlasování. Aby se o to dalo seriozně opřít.
Buď trpělivý a vydrž.
Momentálně se po Moravě houfně rozšiřují stacionáry s indukční smyčkou viz č.14 od Gumajze a pokud by zůstaly k tomu všechny stávajía plus další nové tabule tak to bude jako ve filmu kapitana Klosse "najdětě ma na každom kilometri"
Jsem pro zrušení těch "jalových"..ale jsou místa,kde tyto informační tabule jsou těsně před radar /možná jsou i podle toho zadaný/ ,tak aby je někdo nesmáznul... http://www.martinhavlicek.eu/Radary/Dio ... azatel.JPG
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Crusy píše:Jsem pro zrušení těch "jalových"..ale jsou místa,kde tyto informační tabule jsou těsně před radar /možná jsou i podle toho zadaný/ ,tak aby je někdo nesmáznul... http://www.martinhavlicek.eu/Radary/Dio ... azatel.JPG
Vůbec si nejsem jisty, že by v Hradci za těmito diodovkamy byl stacionární radar.
1/ nevim o něm nikdy sem ho tam neviděl
2/ radar nemáme v datbazi = neviděl ho ani nikdo jiny
3/ jediný blízký radar je mobilák v opačném směru jízdy 50km
To vasin :
CHYBA...Myslel jsem tu fotku pro ilustraci,ne přímo toto místo.Já znám hned 2 místa kde mimo značek.nasleduje po této tabuli následuje radar.Dolní Zálezly,Malé Žernoseky.Nejde mi o tu tabulu jako takovou,ale se omylem nesmazali ty stacionáry.Tak promiň tuto "mystyfikaci v Hradci..
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
ale pokud je to tak jak říkáš tak nás ani moc nezajímá ta cedule před tím radarem, ale hlavně ten radar za tím a ten by měl být pak zanesen do análů což doufám že je