Čerstvě pořízená, pár postřehů: pětipalec displej, což je velmi příjemné. Kvalitní uchycení, ve voze drží pevně, bez vůle. Aktualizace map trvala cca 1 hodinu, náročné na připojení. Tělo navigace pevné, bez povrzávání, materiál velmi náchylný k "upalcování". TMC kabel použitelný pouze v případě, že jedete na nabíjení ze sítě, nelze při nabíjení z baterie. Po zapnutí navigace rychlé nalezení GPS signálu, mapy se také vykreslují okamžitě, trasa se, pokud jsem ji nedodržel, přepočítala ihned. Nepřišel jsem na způsob, jakým nahrát do přístroje POI. Dělal jsem vše podle návodu, přes POI Loader jsem nahrál několik tisíc POI, ale nezobrazují se. Když se kouknu na paměť navigace po připojení k compu, vidím adresář POI, kde mám nahrány jednotlivé soubory, jako bankomaty, čerpačky apod., ale ty se prostě při cestování nezobrazí. Pak je v navigaci i adreář GPX, ale já mám všechny POI s koncovkou .gpx nahrány v adresáři POI, uložily se tam samy při užití POI Loaderu. Vždy, když se udělá nějaká aktualizace, nahraje se třebas POI do zařízení (ačkoliv je pak nevidím a nemohu používat), po zapnutí navigace musím zadat lokaci, takže zadám ČR, a pak ještě nějaká další nastavení musím učinit, jako kdyby se jednalo o nějaký master reset, a já musel většinu uživatelských nastavení udělat znovu, což je taky na prd. Tolik prozatimní postřehy. Napište, jaké máte zkušenosti vy. Jo, a ještě jedna věc. Když si chci nastavit nějakou trasu, abych se podíval, jak pojedu (prostě si hraju s navigací, koukám na různé trasy apod.), tak dejme tomu, že nastavím výchozí bod Ostrava, cílový Brno, no, ale vždycky začnu jezdit od posledního známého místa, kde se nacházel GPS signál (v mém případě Vsetín). A čekejte několik hodin, než simulace dojede ze Vsetína do OV a pak na Brno. Jak docílit, aby se prostě začínalo ve startu, a končilo v cíli, a ne, aby se začínalo někde úplně jinde?
Samozřejmě, že časem na většinu z dotazů asi přijdu sám, jen jsem velmi netrpělivý, a štve mne, že to zatím neumím
Díky.
Jirka