Díky za poklonu za všechny co jsou tady.... my jsme tady laici prakticky všichni až snad na adminy.... to by měli být profíci
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
)))
add 1) Mít zaškrtlé je špatně, chyba - kousalo by se, navádělo všelijak - prostě chyba. Je nutno mít zafajfklou vždy jen jednu mapu..... až na výjimku a to jsou Adresy. Ty funguji jak s Atlasem, tak se City Navigatorem. Čili buď mít kombinaci Atlas+Adresy nebo City Navigator+Adresy (ev. +3D CN)
add 2) Ano přes průzkumník, Total Commander nebo jiný softík. Někde by se tu dal dohledat ten název souboru, který postačuje pro zálohu verze systému (ale už nevím kde to je, ani jak se už jmenuje - nějaký UPDATE-něco), protože párkát se někomu stalo že verzi systému třeba 3.60 upgradovaval na 3.90 a dělalo to neplachu, tak aby se mohl vrátit k původní verzi.... ale já myslím, že s tím zatím není třeba ti motat hlavu. Možná se ozve ten, který mi to tenkrát radil - nevím zda to byl Kodýl... uvidíme. Ale nic nezkazíš, když někde budeš mít komplet...... chleba to nežere, tak co, že jo
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
)
add 3) Sice nevím proč bys to dělal, ale nevím nemám odzkoušeno. Když jsem koupil já nuvi, tzak jsem CN do mapsource nedostal, prostě to odmítalo, v MS jsem ji neměl. Až když byla novelizace mapy, tak ta nová se mi vlastně nainstalovala do MS a pak do nuvi, takže teď ji mám ne obou věcech