POI do SmartMaps?

Vše o navigaci od společnosti PLANstudio

Moderator: libor_m

Re: POI do SmartMaps?

Postby SmartMaps on 2.4.2008, 15:26

Dobrý den,

rádi bychom Vás upozornili na možnost přímého importu POI ve formátu GPX do nové verze SmartMaps v3.x pro PocketPC/PNA-PND. Stačí daný soubor uložit na kartu do adresáře SmartMaps/poiimport/. V aplikaci pak "Body zájmu-Import".
User avatar
SmartMaps
 
Posts: 7
Joined: 5.1.2007, 11:51

Re: POI do SmartMaps?

Postby Slavek69 on 18.5.2008, 17:48

Kde seženu ty POI ve formátu GPX?
Slavek69
 
Posts: 3
Joined: 17.9.2007, 8:50

Re: POI do SmartMaps?

Postby Jirásek on 19.5.2008, 8:30

Nastavení Uživatelského panelu !!!!! Čti TOTO !. Proč to tu asi je??
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

POI a diakritika

Postby skurakai on 1.7.2009, 21:40

Zdravím

Nevím jestli je to chyba či úmysl, ale zjistil jsem, že SmartMaps integrovaná databáze bankomatů České spořitelny je pouze v Praze. Jinde na mapě prostě krom Prahy nenajdete ani jediný bankomat.

Rozhodl jsem se tudíž, že si ty body přidám sám. Narazil jsem na drobnost, a to že ČS si vydává body sama dokonce i s detailními informacemi (oproti POI.cz) proto jsem nejprve vyzkoušel tyto.

To se děje polovičatě díky importu gpx a vytvoření nové databáze. Vyskytl se ale problém. A to neakceptace diakritiky v textu. Mám to prostě nějaké rozbité a všechny mnou přidané POI bankomaty ČS ať už se jedná o název nebo detailní informace jsou rozbité.

Netuší někdo co s tím? Nejedná se o nějaké špatné kódování? Škoda, že PlanStudio nemá vlastní fórum uživatelské podpory.

Všem díky za tipy a nápady.
HTC TyTn II, WM 6.1, SmartMaps, TomTom
User avatar
skurakai
 
Posts: 1
Joined: 8.12.2008, 14:42

Re: POI do SmartMaps?

Postby SmartMaps on 6.8.2009, 14:21

připravovaná aktualizace POI již bude obsahovat kompletní databázi bankomatů ČS pro celou ČR.
User avatar
SmartMaps
 
Posts: 7
Joined: 5.1.2007, 11:51

Re: POI do SmartMaps?

Postby sedmy on 11.8.2009, 13:12

Už jsem nastavoval Uživatelský panel asi 20x, ale pořád se mi ukládají soubory .xml místo .gpx. Nevíte někdo čím to je?
sedmy
 
Posts: 1
Joined: 23.7.2009, 18:36

Re: POI do SmartMaps?

Postby Henry on 11.8.2009, 18:50

Operou??? Vyzkoušej jiný prohlížeč anebo napiš, čím to stahuješ. Opera totiž přepisuje na serveru nastavené GPX (takže stačí změnit příponu XML na GPX)
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Previous

Return to SmartMaps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron