POI do SmartMaps?

Vše o navigaci od společnosti PLANstudio

Moderator: libor_m

Postby condor on 30.7.2006, 19:20

Henry wrote:
MilanSu wrote:Ne ze bych potreboval prevod do Smartmaps, ale tabulku na konverzi mezi ruznymi typy souradnic (chtel jsem ji pouzit na tvorbu POI cisel oreintacnich, ale TT s verzi 645 mne - nastesti - predbehl) najdes kdyz si das do Googlu Gabor_timar.xls. Kdyztak ji mohu samozrejme poskytnout


Mám, ale ty šílené funkce do PHP fakt nepřepíšu, to bych na tom strávil aspoň dva týdny a stejně by to bylo použitelné jen pro jednotlivé body... Další týdny by trvalo ten SMP soubor "rozebrat" a desítky tisíc mi tady nikdo neproplatí... :oops:


Na www.gpsgate.com je krasny konvertor mezi vsemi formaty. Doporucuji.
YAKUMO Delta 300 GPS --->YAKUMO Delta X ---> MIO P550m ---> Mio Explora K70
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)
condor
 
Posts: 104
Joined: 22.10.2005, 9:48

POI to SM

Postby Linda on 6.9.2006, 9:26

condor wrote:
MilanSu wrote:No jasne, navic z hlediska vyuzitelnosti kolik je smartpistu a kolik je tomistu ....?

Jinak v samoobsluze PDAMAPY je pro registrovane utilita na prevod POI do formatu pro SM.


nevite nekdo kde sehnat tento konvertor z POI do SM, pro "mimo registrovane". Diky :wink: :wink: :wink:
Linda
 

Postby muxx on 6.9.2006, 20:43

abych tak rek tak ti ten konvertor bude k nicemu kdyz nejsi registrovana. k tomu aby fungoval si musis stahnout i posledni verzi SM
ipaq3715
gps leadtek 9553x
SD 2GB
muxx
 
Posts: 40
Joined: 23.3.2006, 22:15
Location: praha

Postby libor_m on 6.9.2006, 22:31

Jinými slovy prosím Lindu, aby zde nepoptávala warez. Díky.
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
User avatar
libor_m
Administrátor
 
Posts: 732
Joined: 4.10.2005, 9:36
Location: Praha 10 - Vinohrady

Postby Hunter on 7.11.2006, 0:51

condor wrote:TOMTOM na navigaci v aute.
SM na turistiku, kolo a nebo jenom podivani se do mapy co se v okoli mista naleza, ci pro pesi orientaci ve meste. Pro tyto ucely se vektorove navigace az tak moc nehodi, ikdyz se daji samozrejme taky vyuzit.
Používám SMP podobně jako ty a chtěl bych se zeptat - SMP umí zaznamenat prošlou/projetou trasu a pak jí přehrát, to mi funguje. Nijak se mi ale nepodařilo je přimět, aby trasu vyznačily do mapy. Přitom mám za to, že jsem někde viděl screenshoty, kde to bylo červenou čárou přímo v mapě. Jde to nějak a něco dělám blbě, nebo to nejde... prosím o radu?
Hunter
 
Posts: 11
Joined: 22.10.2006, 15:07

Postby condor on 7.11.2006, 20:12

Bohuzel SM to neumi. Ja to delam tak, ze si stahnu NMEA soubor a pak to hodim do http://www.gpsvisualizer.com/map
Mozna to dnes umi i Google Map, ale to nevim. Zas tak casto trasy neprostudovavam.
YAKUMO Delta 300 GPS --->YAKUMO Delta X ---> MIO P550m ---> Mio Explora K70
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)
condor
 
Posts: 104
Joined: 22.10.2005, 9:48

Postby Hunter on 8.11.2006, 9:06

condor> Díky. Google earth to umí ze souboru v jeho formátu, do kterého umí log uložit třeba GPSTuner.
Hunter
 
Posts: 11
Joined: 22.10.2006, 15:07

Postby SmartMaps on 5.1.2007, 12:57

Hunter wrote:
condor wrote:TOMTOM na navigaci v aute.
SM na turistiku, kolo a nebo jenom podivani se do mapy co se v okoli mista naleza, ci pro pesi orientaci ve meste. Pro tyto ucely se vektorove navigace az tak moc nehodi, ikdyz se daji samozrejme taky vyuzit.
Používám SMP podobně jako ty a chtěl bych se zeptat - SMP umí zaznamenat prošlou/projetou trasu a pak jí přehrát, to mi funguje. Nijak se mi ale nepodařilo je přimět, aby trasu vyznačily do mapy. Přitom mám za to, že jsem někde viděl screenshoty, kde to bylo červenou čárou přímo v mapě. Jde to nějak a něco dělám blbě, nebo to nejde... prosím o radu?


Dobrý den,
SmartMaps na PDA bohužel prozatím neumí zobrazit uloženou trasu na mapě. Je však cesta si trasu nainportovat a zobrazit (editovat) do Mapy pro PC
User avatar
SmartMaps
 
Posts: 7
Joined: 5.1.2007, 11:51

Postby Yarous on 23.1.2007, 0:33

Radary z POI.CZ jako body zájmu pro SmartMaps jsou aktualizovány k datu 22.1.2007, sosat lze opět na ce4you.cz zde: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16859&fi=0#10 (zip soubor v prvním příspěvku).
HTC Comapact IV, GPS BT338
Yarous
 
Posts: 8
Joined: 28.7.2006, 18:55
Location: Praha

Re: POI do SmartMaps?

Postby JuraSi on 25.5.2007, 10:45

Ještě nedávno (před novou úpravou těchto stránek) nebyl žádný problém stáhnout body ve formátu CSV a po mírné úpravě pomocí konvertoru převést na formát použitelný ve SM. Nyní vidím možnost stahovat mimo jiné pouze formát "CSV pro Dinavix" a už jsem vedle. Může někdo poradit co teď s tím? Díky předem.
JuraSi
 
Posts: 3
Joined: 25.5.2007, 10:35
Location: Rájec-Jestřebí

Re: POI do SmartMaps?

Postby Jirásek on 25.5.2007, 11:15

No, trochu jsem se porozhlédl po webu. Jestli používáš převod uveřejněný na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16859&fi=0#10, tak se domníván, že můžeš využít formát *.csv pro IGo . Naimportuj data do Excelu a můžeš s daty pracovat. Formát souřadnic vyhovuje, na rozdíl od formátu Dynavix (bez desetinného dělení).
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: POI do SmartMaps?

Postby Henry on 25.5.2007, 12:21

Trochu jsem se v těch formátech ztratil, napiš sem přesně jaký formát to potřebuje neb ovlož funkční soubor a po víkendu to zprovozním...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: POI do SmartMaps?

Postby JuraSi on 25.5.2007, 17:53

Jirásek wrote:No, trochu jsem se porozhlédl po webu. Jestli používáš převod uveřejněný na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16859&fi=0#10, tak se domníván, že můžeš využít formát *.csv pro IGo . Naimportuj data do Excelu a můžeš s daty pracovat. Formát souřadnic vyhovuje, na rozdíl od formátu Dynavix (bez desetinného dělení).

Přesně tak, doposud jsem používal způsob převodu probíraný fórem na který poukazuješ a bylo to bez problémů: původní stránky poi.cz obsahovaly možnost stahovat jak body ve formátu "csv", tak i pro mě nepoužitelný "csv pro Dynavix". První z uvedených formátů však už mezi variantami stahování není a přiznám se, že jsem asi nějak mimo, protože ani data ve formátu "csv pro IGo" nevím kde hledat - v nabídce ho nemám.
JuraSi
 
Posts: 3
Joined: 25.5.2007, 10:35
Location: Rájec-Jestřebí

Re: POI do SmartMaps?

Postby Jirásek on 25.5.2007, 18:10

No chtělo by to přečíst si toto vlákno http://www.poi.cz/poibb/viewtopic.php?f=1&t=632 , které se zabývá novým vzhledem online.poi. :koul:
Jinak, najeď si na svůj uživatelský panel a tam si v záložce Nastavení ONLINE POI zvol formáty stahování. Poté by mělo vše fungovat k tvé alespoň částečné spokojenosti. :pc:
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: POI do SmartMaps?

Postby JuraSi on 26.5.2007, 9:14

Jirásek wrote:No chtělo by to přečíst si toto vlákno http://www.poi.cz/poibb/viewtopic.php?f=1&t=632 , které se zabývá novým vzhledem online.poi. :koul:
Jinak, najeď si na svůj uživatelský panel a tam si v záložce Nastavení ONLINE POI zvol formáty stahování. Poté by mělo vše fungovat k tvé alespoň částečné spokojenosti. :pc:

Mockrát děkuji za velice přesné cílenou radu. Postupoval jsem dle výše uvedených pokynů a nyní je vše v naprostém pořádku a k mé plné spokojenosti. Trochu jsem byl zaskočen novou vizáží těchto stránek a tak mírně rozhozen jsem brzy kapituloval. Díky za věnovaný čas a ochotu pomoci tobě a také "Henrymu"!
S přátelským pozdravem JuraSi
JuraSi
 
Posts: 3
Joined: 25.5.2007, 10:35
Location: Rájec-Jestřebí

PreviousNext

Return to SmartMaps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron