Kontrola počtu znaků v názvu
- baracudakb
- Kontaktovat uživatele:
Kontrola počtu znaků v názvu
Možná jsem to přehlédl, možná špatně hledal, ale mám otázku. Maximální počet znaků v názvu je 63, nešlo by textové pole pro vložení názvu nového pole omezit na 63 znaků? Nebo nějak jinak lehce umožnit kontrolu počtu znaků?
Re: Kontrola počtu znaků v názvu
Nejspíš přehlédl i špatně hledal . Ta připomínka už tady byla, velký Henry ji dosud nevyslyšel... BTW těch 63 znaků je omezení pro TomToma, třeba iGO umí víc (horní hranici jsem netestoval), takže je otázka, jestli případně těch 63 znaků nastavit natvrdo a nepřipustit zadávat další znaky nad tuto mez, nebo to nastavit jen jako výrazné upozornění s tím, že majitelé iGO si počtou a majitelé TomToma budou mít smolíka .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Já bych řekl, že za "Á" je správně. Navigace je pro všechny a jedna jakákoliv skupina uživatelů nemůže být znevýhodňována.
GARMIN nüvi 670
- baracudakb
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem také pro volbu A, jelikož iGo umí i diakritiku atd. takže by toho bylo asi víc...
Diakritika je již vyřešena, chce to pravidelně sledovat zdejší fóra . POI lze vkládat s diakritikou, při generování souboru pro stahování u souboru pro iGO diakritika zůstává, u souboru pro TomToma zůstanou písmena s čárkami a u souborů pro ostatní navigace to diakritiku odstraní úplně.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .