Nový vzhled online.poi.cz
Re: Nový vzhled online.poi.cz
Takže Rossini dokončil úpravy a záznamy by se teď měly zobrazovat lépe i v nižších rozlišeních.
Dále se již nezobrazují sloupce Lat2 a Lon2, pokud chcete znát hodnotu souřadnic ve stupních, tak stačí myší najet nad hodnoty v desetinném tvaru a zobrazí se bublina s hodnotou ve stupních.
Přepínač "Zobrazit Lat2 a Lon2 v záznamech:" v uživatelském panelu je nyní irelevantní. Stejně jako přepínač "Zobrazit design jako na fóru:", protože byl starý design online.poi odstraněn .
Neprošel totiž můj návrh na vydírání userů - po jednom či dvou měsících všem zapnout starý vzhled a kdo nezaplatí, ten nový design neuvidí
Dále se již nezobrazují sloupce Lat2 a Lon2, pokud chcete znát hodnotu souřadnic ve stupních, tak stačí myší najet nad hodnoty v desetinném tvaru a zobrazí se bublina s hodnotou ve stupních.
Přepínač "Zobrazit Lat2 a Lon2 v záznamech:" v uživatelském panelu je nyní irelevantní. Stejně jako přepínač "Zobrazit design jako na fóru:", protože byl starý design online.poi odstraněn .
Neprošel totiž můj návrh na vydírání userů - po jednom či dvou měsících všem zapnout starý vzhled a kdo nezaplatí, ten nový design neuvidí
Jojo, jste deeeesne sikovni, uz si data o poloze nelezou do nazvu. Jinak te Jindrichu podeziram, ze vsechny ty krasne smajly v nabidce je tvoje prace, protoze jak videt, uzivas si jich
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Jo když se práce daří, tak mám radost a smajlíkuju
Jinak jsi vedle, jak ta jedle. Smajlíky dělal Rossini a nejsem Jindřich Je to stará přezdívka ze střední a nikdo přesně neví, jak vznikla...
Jinak jsi vedle, jak ta jedle. Smajlíky dělal Rossini a nejsem Jindřich Je to stará přezdívka ze střední a nikdo přesně neví, jak vznikla...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jsem trochu v rozpacích . U kategorií zmizela ikonka "poznámky". Chápu, mnoho správců to nevyužívalo.
No a nyní si najedu, coby správce, do kategorie a bum - ikona poznámka . Ale ty poznámky se zobrazují pouze správci, ostatní je nevidí . Mají ty poznámky potom vůbec nějakou cenu ?
Nebo, a to je možná pravděpodobnější, dělám něco blbě
PS: Ty Rossiniho nádherné smajlíky musím využít
Pánové nekamenujte mne, v noci mi to docvaklo . Poznámky se tu řešily - byl to požadavek, jestli se nepletu Baharise. Chtěl zachovat možnost dohledání histrie bodu pro správce kategorie.
No a nyní si najedu, coby správce, do kategorie a bum - ikona poznámka . Ale ty poznámky se zobrazují pouze správci, ostatní je nevidí . Mají ty poznámky potom vůbec nějakou cenu ?
Nebo, a to je možná pravděpodobnější, dělám něco blbě
PS: Ty Rossiniho nádherné smajlíky musím využít
Pánové nekamenujte mne, v noci mi to docvaklo . Poznámky se tu řešily - byl to požadavek, jestli se nepletu Baharise. Chtěl zachovat možnost dohledání histrie bodu pro správce kategorie.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Henry píše: Jinak jsi vedle.....nejsem Jindřich Je to stará přezdívka ze střední a nikdo přesně neví, jak vznikla...
.... to byl jen takovy maly "name translation" pro Jiraska, aby netapal
Sygic, TT One mobile
-
Jak to že když mám vyplněný svůj účet tak aby se mi nabízelo stahování v sobouru acs,tak mi to nabízí jen vše ostatní.A ani to tam nemůžu v liště nalézt?Je tam ta nabídka vůbec?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
to Martinhamr:
Tak jsem to nyní zkusil. Nastavil jsem si profil pro PoiWarner a nahoře nad kategoriema se mi objevila disketka PoiWarner (asc). Po kliknutí naskočila nabídka stažení.
Tak jsem to nyní zkusil. Nastavil jsem si profil pro PoiWarner a nahoře nad kategoriema se mi objevila disketka PoiWarner (asc). Po kliknutí naskočila nabídka stažení.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Jirásek píše: to Martinhamr:
Taky jsem to zkusil,a nenaskočilo mi nic!Jen tam je zobrazená disketa POI acs.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm .... Zkusil jsem to znova a z 10 pokusů 2 x úpěšný, v ostatních případech nic .
Prohlížeč IE7
To bude mít Henry a Rossini "radost" , ty budou na
Prohlížeč IE7
To bude mít Henry a Rossini "radost" , ty budou na
-
Jojo,fakt nekecám...
Tak jsem zkoušel vypínat a zapínat asc ve FF i v IE6 (IE7 nemám) aspoň 10x a ikona se zobrazovala / nezobrazovala, tak jak má...
-
Ta ikona mě tam svítí pořád,to problém není.Ale buď jsem nepochopil postup,když na ní kliknu,tak se buď nic neděje,nebo se vedle zobrazujou ty malé ikonky-jako disketa.A v té je třeba logo TomTom,nebo Igo.Bohužel ne PoiWarner.
Tak jsem to zkusil v IE7 a vše OK. Tak ještě jednou projistotu... "Jdeš do svého "Uživatelského panelu", tak klikneš na položku "Zobrazení pro POI-Warner (asc): ANO", Stiskneš tlačítko POSLAT (úplně dole), vrátíš se na Online POI (přes horní lištu) a nad seznamem kategorií se Ti objeví ikonka . Na tu klikneš, a IE7 nabídne ke stažení ZIP, který obsahuje kompletně všechny radary ve formátu asc! Pokud se tak nestane, hoď mi přesnou verzi IE7 (Nápověda/O aplikaci IE7) a taky nastavení bezpečnostní úrovně Tvého prohlížeče.
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
-
Tak tohle šlo v pohodě,mám na mysli ty radary.Já jsem se asi mylně,domníval,že půjde přednastavit v jakém souboru se budou stahovat i ostatní POI soubory.Nešlo by to také udělat abych si nemusel vše převádět do souboru asc?
Tak výborně, už si myslím celkem rozumíme. Radary ti jedou.
V některém z předešlých příspěvků jsem psal, že formát asc kromě těch radarů pro Poi-Warner zatím nemáme (možná příští týden bych to mohl stihnout).
Takže je nutné si zatím stahovat data v ov2 souboru, což je formát pro TomTom, ten otevřit v PoiEditu a tam dát "Uložit jako..." a vybrat asc formát.
Pro tebe to znamená, že v uživatelském panelu dej "Ano" u Zobrazení ov2 pro TomTom: a u GeoSatu, iGo, Garminu, WPT, KML, GPX a CSV den "Ne". Ov2 soubor pak u jednotlivých kategorií stáhneš klepnutím na
V některém z předešlých příspěvků jsem psal, že formát asc kromě těch radarů pro Poi-Warner zatím nemáme (možná příští týden bych to mohl stihnout).
Takže je nutné si zatím stahovat data v ov2 souboru, což je formát pro TomTom, ten otevřit v PoiEditu a tam dát "Uložit jako..." a vybrat asc formát.
Pro tebe to znamená, že v uživatelském panelu dej "Ano" u Zobrazení ov2 pro TomTom: a u GeoSatu, iGo, Garminu, WPT, KML, GPX a CSV den "Ne". Ov2 soubor pak u jednotlivých kategorií stáhneš klepnutím na