Ahoj,
potřebuji poradit, jak lze zamknout, popřípadě jak lze ošetřit to, když potřebuji vlastí POI body mít zamknuté pro danou navigaci.
Jde mi o to aby se POI nedaly zneužít. Jde o ochranu dat, která nesmí být lehce zneužitelná.
Zamknutí POI pro navigaci Garmin
Zamknutí POI pro navigaci Garmin
Nuvi 265W, 760W, 765W, mapy různé
Re: Zamknutí POI pro navigaci Garmin
Tak tohle mě nikdy nenapadlo......, tak snad zamknout na heslo celou navi, pokud ti to tvůj typ umožňuje
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
POI jsou cenná data nejmenované firmy a budou používána pouze pro firemní účely. Budou nainstalována do cca 300 ks navigací. Navigaci lze zamknout, ale uživatelů bude hodně
Ideální by to bylo zamknout třeba na principu ID přístroje, nebo výr. čísla. Pokud to teda jde. Nenašel jsem nikde informace o tom, že by to šlo, tak píšu sem.
Ideální by to bylo zamknout třeba na principu ID přístroje, nebo výr. čísla. Pokud to teda jde. Nenašel jsem nikde informace o tom, že by to šlo, tak píšu sem.
Tak mám takovou obavu, že tohle garmin neumí. Asi ti rozumím - ideální by bylo, aby si každý uživatel zadal heslo a viděl v navi jen ty svoje POI, ale takového Garmina neznám. Ještě zkus napsat dotaz třeba sem: http://www.path.cz/forum/viewforum.php?f=24. Path je celkem zkušený přes tyhle technické otázky
Sygic, TT One mobile
Díky, zkusím tvůj odkaz. Pokud něco zjistím, dám to sem vědět.
No tohle by asi nezvládla ani Docentova Automapa .
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32